pt Ariadne, Elenalove27 si iris
Raspunsuri - Pagina 14
lulu75 spune:
Doamne sper ca Daniel a trecut cu bine de operatie. Nu stie nimeni nimic?
SARBATORI FERICITE!!!
Luminita
rachel spune:
Multa multa sanatate.
Dumnezeu sa va ajute.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
m34 spune:
Acum trebuie sa fie dimineata pentru Elena, una dintre cele mai grele dimineti din viata ei...
La noi este seara, este timpul rugaciunilor... si ne vom ruga din nou din inima pentru micutul Alvaro-Daniel sa ii reuseasca operatia, sa aiba o copilarie fericita, iar mamica lui sa aiba taria sa treaca peste toate momentele grele.
Si ne vom mai ruga pentru ca nici un copil, nici o mamica si nici un tatic sa nu mai sufere...
Laura _Oprescu spune:
Elena,asteptam vesti de bine de la tine...multa sanatate si putere voua si lui Alvaro.va pup
CristinaT spune:
Dumnezeu sa va ajute sa treceti de aceste incercari.
Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de sarbatori linistite si va doresc pentru anul viitor numai bucurii si sanatate.
Abia acum am citit si sper ca baietelul tau (Elenalove27) sa fie bine, ma gandesc la el! Sanatate!
4 ani - februarie 2004
vikinga spune:
MESAJ DE LA ELENAAm primit dimineata acest mesaj de la Elena cu rugamintea sa va tin si pe voi la curent:"Am venit acasa de la spital frinta de oboseala dar cu citeva zimbete pe fata...dupa cele 7 zile de stat prin spital azi micutul meu dar voinicul Alvaro-Daniel a trecut cu bine pot spune de operatia la inimioara...are inca pieptul deschis deoarece are plaminul drept inchis si trebuie sa il pompeze tot timpul sa ii dea voie sa respire, dar miine dimineata o sa treaca doctorul pe la el sa il vada si sa decida cand i se va inchide pieptul,...acum ma rog in continuare ca totul sa se termine cu bine...si abia astept sa merg miine dimineata la spital, sa imi vad baietelul."CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN CU BUCURII Vikinga& bb Aldo
nelia spune:
Imi era si frica sa deschid acest subiect... sa-i dea Dumnezeu putere micutului Alvaro-Daniel, iar Elenei ii doresc sa se vada cit mai repede acasa, cu puiutul in brate, sanatos si voinic.
Cornelia, mamica Agatei
alba spune:
Elena,ne rugam in continuare la bunul Dumnezeu pentru sanatatea puiutzului vostru mic si drag!
Multa,multa sanatate va dorim si suntem convinsi ca totul o sa fie bine,veti vedea!
Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
coral spune:
Pot spune ca mi-a fost teama sa citesc, micutului Alvaro si parintilor sa le dea Dumnezeu sanatate si mult noroc.
Daca ne rugam cu totii poate se face minunea si micutul o sa fie bine.
There is a difference between knowing the path and walking the path.