pt Ariadne, Elenalove27 si iris
Raspunsuri - Pagina 12
Emmy spune:
Doamne ajuta ca toate aceste familii sa treaca peste acest hop, si sa auzim numai vesti bune pentru anul viitor.
Gabi
desprecopii spune:
dragele noastre Ariadne, Elenalove27 si Iris,
M-am intristat nespus sa citesc despre necazurile prin care treceti. Ma gandesc deseori la voi si - dupa multi ani - m-am trezit rugindu-ma in gand la Dumnezeu pentru voi.
Sunt cu sufletul alaturi de voi si va doresc multa multa putere si tarie.
asteptam vesti bune de la voi!
cu dragoste,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
petruta spune:
Sanatate multa tuturor, iar Craciunul sa-l petreceti acasa cu cei dragi !
Petruta & bb Mihai 
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
micosi spune:
Va doresc tot binele din lume, multa sanatate si sarbatori cu bine!
Rugati-va mult la Dumnezeu si sigur minunile vor incepe sa apara.
ancuta06 spune:
Numai bine tuturor, sanatate, si sa se termine totul cu bine.
Sarbatori fericite!!
Ancuta
Claudya spune:
Elena,nu pot sa cred!!!Abia acum am gasit subiectul asta.Sunt ingrozita!Doamne,ce trista trebuie sa fii!!!Sunt si eu trista auzind asa si ma rog pentru micutul tau!Dumnezeu sa fie alaturi de voi in aceste zile si sa vii de Craciun acasa cu micutul.
Ariadna,sanatate multa sotului tau!!!
Iris,sanatate multa fetitzei!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
tinatache spune:
Ari, sa va dea Domnul sanatate, sa aveti sarbatori fericite si un Craciun bogat in bucurii si fericire!
Iris, o sa fie bine, ai sa vezi, tu esti o luptatoare si sunt sigura ca o sa mergeti pana la capat, si o sa ne dai vestea cea buna!
Elena, mult noroc in primul rand pt maine, va tinem pumnii stransi si ne gandim la voi!
Multa sanatate la toata lumea!
Cristina, o mamica fericita!
ada spune:
nu am mai intrat de multisor pe forum si iata ce gasesc. uf, imi pare extrem de rau de cele intamplate si sper ca Alvaro-Daniel sa fie puternic si sanatos, la fel ii doresc si printesicei mici iar sotul ariadnei sa se refaca repede.
ne rugam pentru voi!
ada si bb andrei
cristina73 spune:
Dumnezeu sa va ajute sa treceti prin aceste incercari, ma rog sa fie totul bine pentru voi
Sa dea Dumnezeu sa aveti un Craciun frumos si linistit si anul viitor sa va aduca numai bucurii si sanatate
numai bine
cristina73