Cunoasteti povestea mea si a sotului meu ("DC-am nevoie de voi"). A luat aseara cam multe somnifere si nu prea isi poate reveni. Este foarte ametit si e singur acasa. Cunoasteti vreun antidot?
Luminita
Draga Lulu,nu cunosc nici un antidot din pacate,dar ma gindesc ca cel mai bine ar fi sa bea lichide multe,asa elimina din corp toxinele.Eventual da telefon la un medic si intreaba.
Sanatate multa!
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Dupa Xanax si altele se face lavaj gastric si se dau niste substante dar nu stiu ce. Stiu doar ca asta i-au facut unei prietene cand am gasit-o in casa dupa..... pana ei de fata. Da' acum i-a venit mintea la cap!
Roxana&Ruxandra
Parere de neprofesionista : Stiam ca , in general , la chestii otravitoare pentru organism se bea lapte , desi mai bine ar fi sa-si provoace voma...Daca sunt de aseara in organism , trebuie ca medicii sa intervina urgent ...
adevarat, si eu cred ca-mi amintesc ca am citit ca nu e indicat sa se bea nimic, nici macar lapte. likidele fac ca substantele nocive sa se raspindeasca foarte repede in organism.
singurul lucru de facut e sa-si provoace voma. dar de aseara pina acum a trecut ceva timp, din pacate. sper sa fie curind pe mina medicilor care vor sti cu siguranta cum sa procedeze.
sanatate si mult curaj!
In urma cu 45 de minute s-a dus Salvarea si l-a dus pe sotul meu la spital. Sper sa fie bine.
Luminita
quote:
Originally posted by crinuta
Luminita, ce face sotul tau? M-am cutremurat citind....
Crinuta
Cred ca nu e sanatoasa la cap de nu ma suna. Au trecut 5 ore si jumatate si a lasat si mobilul acasa. Putea macar sa imi spuna: " e bine" sau "e rau" dar asa simt ca mor.
Luminita