absolut in doi!!! numai ca....

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

Si cum va spuneam, suntem cu totii acasa, este minunat, chiar daca telefoanele suna de alaltaieri in continuu, chiar daca cainele maraie(!!!) cand ma apropii prea mult de mike, chiar daca nu mai am vaze de flori pt.buchetele primite, chiar daca gatesc in fiecare zi specialitati de imi consuma timpul si nervii , chiar daca sotul meu a promis ca va sta cumintel o perioada( si nu este, a plecat la cumparaturi si vad ca nu are de gand sa se mai intoarca!!!!stiu ca este de necrezut dar asta este sotul meu, nu spune decat ca"eu bolnav???am fost!), chiar daca trebuie sa ii fac doua injectii zilnice in burta( am oroare) si lista ar mai continua...
Traim cu totii senzatia ca parca ne-am nascut ieri, nu va pot descrie sentimentul, celine este si ea extrem de agitata si aud tot timpul" tata este aici" !
Suntem fericiti si ne bucuram de clipele acestea, nu stim ce ne mai rezerva viitorul, starea lui medicala nu este una dintre cele mai incurajatoare.
Atat acum, va multumesc la infinit ca mi-ati fost alaturi, aveam atata nevoie de un sprijin moral!!
Va doresc tuturor sanatate si fericire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Mä bucur din suflet pt. voi si te rog sä fii la fel de optimistä ca si sotul täu!!!
Särbätori fericite si multä, multä sänätate!!!

Cu drag, Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga Ariadne, ma bucur enorm pt voi ca sunteti in sfarsit acasa impreuna toti trei. Sarbatori fericite va doresc si tot binele din lume. Meritati asta din plin dupa ce ati trecut prin atatea.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Super Ariadne!!!! Sa aveti un Craciun minunat toti trei !

Cristina & Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma bucur mult pentru voi!!
Sa fiti mereu asa!!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ava spune:

Draga ARIADNE,

Am urmarit abia acum prin ce ai tecut impreuna cu familia ta. Totul se pare ca va merge bine pentru ca ai mult curaj si optimism.
Sa aveti cele mai linistite si mai frumoase sarbatori!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Ariadne, sa va dea Dumnezeu de aici incolo sanatate si multa pace in sufletele voastre.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Multa sanatate sa va dea D-zeu!

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Multa sanatate sotului tau!
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ari, ma bucur din tot sufletul pt voi! Sa va dea Domnul un Craciun Fericit si un An nou plin de sanatate!

Cristina, o mamica fericita!

Mergi la inceput