absolut in doi!!! numai ca....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sa ai incredere ca totul va fi bine! Cred si eu ca e oribila situatia in care te afli, stai acasa si nu stii nimic, ai facut bine ca ai scris pe site, poate nu te mai simti chiar asa de singura. Or fi riscuri la operatie dar nu cred ca s-ar fi apucat doctorii de ea daca nu ar fi crezut ca au mari sanse de reusita!
O sa fie bine!

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (18 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Ari, este important sa te linistesti si sa te rogi la Dumnezeu pentru sotul si familia ta. Fetita este agitata pentru ca si tu esti si-i transmiti starea asta. Nu cred ca este o idee buna sa navalesti in spital cu copilul.
Dumnezeu sa-ti dea putere iar sotului tau multa sansa! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Fetelor, haideti sa ne rugam pentru sotul lui Ari, din 30 in 30 de minute, la fix si la si jumatate, macar pana ne da Ari vestea cea buna, ca operatia a fost un succes si sotul ei este bine.
Sa spunem Tatal nostru si sa-l mentalizam bine sanatos si plin de viata. In acelasi timp, trebuie s-o sustinem si pe Ari si s-o vedem linistita si increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de acest obstacol, ii doresc sotului tau multa sanatate.
Sa auzim de bine.

lilib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ariadne sper din suflet ca primul tarait de telefon sa-ti aduca vestea cea buna ca Mosul o sa vina la toti trei anul asta si in foarte foarte multi ani de aici incolo.

Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Multa, multa sanatate. Suntem alaturi de tine si ma rog sa iasa bine operatia, sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Mult curaj Ari ! Sper din suflet sa fie bine, sa dea Domnul sa fiti impreuna, fericiti, de Craciun si de Anul Nou si multi multi ani de acum inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Offf Doamne, stiu cit de greu poate fi! Ariadne, multa sanatate si ma rog si eu alaturi de fete pentru sotul tau si pentru voi !

Sarbatori fericite si La Multi Ani !
Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Draga Ari , gandeste-te ca Mosul nu vrea sa iti aduca decat cadoul cel mult visat de tine : sanatatea sotului tau.Roaga-te , gandestet-te pozitiv si vei vedea ca peste cateva zile veti sta toti trei in jurul bradului si va veti bucura de acesta sarbatoare minunata.
Capul sus si Doamne ajuta !

Gianina

http://community.webshots.com/user/alex_230903
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Ari gandeste pozitiv! Incearca sa te linistesti si totul va fi bine.
Doamne ajuta!
Multa sanatate!

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput