Ce jucarii si jocuri ?

Ce jucarii si jocuri ? | Autor: mara26

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare pt.parinti cu bebe de un anisor in special.As vrea sa stiu ce jucarii dati copiilor ,ce jocuri le plac ,poate imi imbogatesc si eu repertoriul .Mara se joaca cu mingiute, cu chitaitoare,cuburi,rasfoieste carticele,ii plac vasele de bucatarie zgomotoase,ne alergam reciproc prin casa ,ne uitam la reclame,jucam fata-ascunselea ,dansam ,sarim in pat .Mai dati-mi va rog si alte idei!si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Sa-ti traiasca !!!
Noi fiind baietei jucam fotbal. E inebunit sa alerge dupa minge si s-o loveasca cu piciorul. I-am cumparat de curand cuburi lego pentru un an ( sunt ceva mai mari) pe care le face si desface timp de 15 min, apoi trece la altceva.
Nu prea e atras de jucarii, ii place mai degraba telecomanda, telefonul nostru, parul meu... numai ce nu are voie.
E atras de birou , unde sta si mazgaleste hartii, rasfoieste carti, e foarte atent si cuminte acolo.
Il scoatem la plimbare, in parc unde atractia e leaganul , sta si 2 ore daca-l lasi.
Idei novatoare nu prea am sa-ti dau, eventual sa o lasi sa coloreze ( trebuie sa fii foarte atenta sa nu se loveasca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si Mara mea are putin peste 1 anisor (si 2 luni) si in afara de ce ai zis tu noi am inceput sa ne jucam cu papusile, le piaptana, le plimba, le face nani-nani, etc. Mai avem un "stimulation station" o jucarie complexa cu sunete, culori, forme.... si in general ii plac foarte mult jucariile care canta. Am gasit si niste carioci speciale pentru copii peste 1 an si am inceput sa si desenam. Si desi ne mazgalim peste tot se spala foarte usor.

Pupici

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Nici Vladutz ( 1 an si 4 luni ) nu e interesat de jucarii deosebite...Are un baietzel chinezesc care canta daca apesi pe butoane ( la fel de mult iubeste si telefoanele mobile !! ) si caruia i-a scos imediat bateriile , deci a trebuit prins cu banda scotch , cutii , bidoane de plastic , castronelul si lingurita cu care face zgomote , se uita la reclame , la muzica si canta si el ( de obicei O-zone , dar acum ii place Cargo si meodia aia superba ) , lucrurile care pot fi carate prin casa caci trebuie sa aiba ceva in fiecare mana...Il atrag si pe el pixurile , dar ne-am ferit sa i le dam - si il cauta pe taica'su in buzunarul de la camasa - ca sa nu se loveasca...Am cautat si eu ceva 'cantator' dar n-am prea gasit...
In rest , ca si la voi : reviste , carti , joaca dea 'cucu-bau', etichetele de pe sticle , desface sticlele cu capac care se trage , inchide si deschide usi...
Cam astea-s jucariile lui !
Sa ne traiasca mititeii !

Mergi la inceput