Sotii/prietenii sunt "curtati" de alte femei?
Raspunsuri - Pagina 5
Aliada spune:
Mai SImonna sa stii ca mie tare mi-a placut cum ai reactionat.M-am amuzat teribil si tare as fi vrut sa fiu de fata,cred ca ai inegrit-o si la fata nu numai pe halat.Iar sotul tau cred ca se va gandi de doua ori mai bine de acum in colo cand va incerca sa ridice in slavi atat de inocent o astfel de "colega".
lorelei_19 spune:
tjaaa, e greu sa reactionezi corespunzator in asemenea situatii. cred ca depinde foarte mult si de barbat: sunt unii care trebuiesc cicalitzi, care trebuie sa stie de "frica" nevestei, sunt altii care nu suporta sa se simta incorsetati si dac-ar simti asa ceva s-ar retrage definitiv, etc. important e sa descoperi care e calea cea mai nimerita. si asta nu-i usor. iar jocurile astea, sunt asa de dureroase, ne costa atat de mult suflet. in definitiv de ce? de ce nu si-ar vedea fiecare de treaba lui? de ce au nevoie de confirmarea valorii lor ca masculi? sau ce-i impinge sa se arunce sub valurile perfide ale flirtului???
Lorelei & Family
try spune:
Di nacelasi motiv pentru care paunul este tot numai culoare, iar paunita arata ca o curca plouata, din acelasi motiv pentru care leul are coama, iar leoaica nu etc.
Da, pana la urma e chestie de hormoni.
Stiai ca sentimentele de bucurie, fericire,dragoste, durere, tristete, deznadejde etc. se datoreaza unor reactii chimice in organism? Majoritatea au la baza hormonii.
Un exemplu il constituie faptul ca radem ca nebunii dupa ce inspiram gaz ilariant: chestie de reactii chimice in organism.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
ruxij spune:
Hop si eu cu prostiile. Noua flirturile astea ale lui (desi cam foaaarte raaaare) ne cam fac bine la...stiti voi ce.
Eu nu prea-mi bat capul cu asta.
ruxij