Sotii/prietenii sunt "curtati" de alte femei?
De fapt, intrebarea este: "sunt curtati? stiti daca sunt curtati? si voi cum reactionati?"
In urma discutiei de aseara cu prietenul meu, m-am hotarat sa va cer si voua parerea: el prin natura jobului intra in contact cu foarte multe persoane, 80% de sex feminin. Cum nu este un personaj de lepadat, stiu ca are admiratoare pe acolo pe unde merge; de altfel, mi-a mai spus si el de una sau de alta, care roseste sau e excesiv de amabila cand apare el in peisaj.
Buuun! Eu sunt geloasa, recunosc, dar de asemenea, mi-ar placea ca despre lucrurile astea sa imi povesteasca el, asa ca fapt divers.
El imi spune ca sunt amatoare de telenovele si ca nu i se pare important sa-mi spuna, ca una din tipele care lucra la o firma la care el a ajuns s-a oferit sa-i prepare ea nu stiu ce bautura cu vodca si apoi a facut o glumitza cam deocheata.
Mi-ar placea sa-mi povesteasca despre lucrurile astea, eu sunt tare vorbareatza si povestesc cate in luna si-n stele, mi-ar placea sa ne amuzam impreuna de intamplarile astea, iar el le trece sub tacere, zice ca "N-am ce sa iti zic!".
Voi ce parere aveti?
Ganadul ce bun vi-l doresc!
Ancuss
Raspunsuri
Victoria spune:
O "prietena" de-a mea (singura, pe are o luam cu noi mereu la film, revelion, etc) s-a oferit - de fata cu mine - sa-i faca sotului meu un copil, in caz ca eu nu o sa reusesc...La inceput am luat-o in gluma, dar ea a tot insistat cu amanunte, dupa care l-a chemat la ea sa bea ceva....
V.
veni, vidi, Victorie!
cl spune:
quote:
Originally posted by Victoria
O "prietena" de-a mea (singura, pe are o luam cu noi mereu la film, revelion, etc) s-a oferit - de fata cu mine - sa-i faca sotului meu un copil, in caz ca eu nu o sa reusesc...La inceput am luat-o in gluma, dar ea a tot insistat cu amanunte, dupa care l-a chemat la ea sa bea ceva....
V.
veni, vidi, Victorie!
Victoria, n-ai luat-o la ? Eu cred ca asa as fi facut !
Anca, din fericire, nu sunt geloasa. Sotul meu mai este din cand in cand, da-i trece repede. Urata boala gelozia!
Claudia
ancasoare spune:
Victoria, nu sunt excesiv de geloasa, nu innebunesc cand aud ca-l place cineva, insa mi-ar placea sa vb si despre asata asa cum vb despre toate celelalte lucruri. Despre asta era vb!
Ancuss
peca spune:
pai nu prea cred eu ca o sa iti vorbeasca!
odata fiindca...asta intamplandu-se des, poate ii e oarecum firca, sa nu cumva sa crezi altceva decat este; sa jungi sa il tachinezi din gluma, iar apoi asta poate duce usor la cearta..iar el ar gandi ..."mai bine nu iti spuneam nimic, si aveam linste",
si apoi nu uita de orgoliul lui barbatesc. Ce bine se simte el stiind ca "desi dat", isi intoarce lumea capul dupa el, este admirat..dorit...
iar daca ar incepe sa povesteasca despre ele, ar trebui sa iti dea si alte amanunte, cum le raspunde el (verbal) ma refer, le zambeste,...ii place...si s-ar putea sa nu fie tocmai ceea ce ai vrea sa auzi, asa ca mai bine nu insista!
val77 spune:
sunt nou venit pe acest site si nu ma asteptam sa gasesc asa de repede un subiect comun cu durerea mea
al meu prieten mai iese din cand in cand la teatru, film etc cu diverse fete, dar el imi spune ca nu are nimic cu ele, cat asi vrea sa cred acest lucru sunt convinsa ca nu imi spunde adevarul
voi ce a/ti face?
SIMONABB spune:
poate omu' intr-adevar considera ca nu are nimic important de spus, poate el le priveste ca pe niste niste banalitati.
Tu daca ai fi in contact numai cu barbati, la un moment dat nu ti s-ar acri ?
SIMONA
lulu77 spune:
PAI CE SA SPUN,pe sotul meu il curteaza fffff multe femei,el imi spune,tot timpul,dar am si asistat odata la o faza tare misto :
-eu lucrez cu sotul meu in aceeasi firma,departamente diferite.
intr-una din zile,o colega noua,tanara domnisoara,necasatorita,etc,sta la o discutie ca intre fete cu noi....si ne povesteste cum ei ii place de un tip de la noi din firma ,dar nu stie cum il cheama ,nu stie nimic despre el.eu ,fata buna si cu simtul umorului ffff dezvoltat o intreb despre cine este vorba,imi descrie tipul si stupoare....este sotul meu!!!
cum va spuneam,am simtul umorului ffff dezvoltat,ii promit tipei ca ii fac rost de numarul de telefon al tipului. ii spun ca stiu detalii,infloresc bineinteles,toate colegele se prapadeau de ras. ii spun sotului intre timp de noua admiratoare,si sotul meu un "nebun" de fel mi-a promis ca nu ma da de gol.intre timp ii bag o gramada de "fitile" domnisoarei ,toata firma participa ,ce mai ,o nebunie totala.am tinut-o asa cam 4 zile.intr-o zii ,insa,ma intalnesc pe holul firmei cu sotul,stam putin de vorba ,despre ale noastre treburi casnice,si la despartire ma saruta.oops,nu am vazut ,in spatele meu era domnisoara,astepta imbujorata sa termini de vorbit cu "colegul" meu,ca sa il abordeze si ea....se hotarase sa il opreasca sa il invite la o cafea. aramas socata,a aflat de la cei din firma ca de fapt nu vreau sa ii fur "iubirea" ci ca este sotul meu.....va imaginati voi restul
si in ziua de azi cand ma vede ,ma ocoleste!!!!!
ACUM NU MA OCARATI!
V-am spus ca am simtul umorului fff dezvoltat.
VA PUP
ALINA
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Victoria
V.
veni, vidi, Victorie!
He he he... "Fereste-te de prietena cea mai buna! Eu o ciuma!" Sa nu mai luati tipe singure cu voi pe nicaieri, iti zic eu!
ruxij
ariel_7000 spune:
cand eram insarcinata in 8 luni si ceva...sotzul meu isi setase internetul sa intre automat in casutza lui de mail. si, cum eu stateam nono stop pe net in perioada aia, m-am trezit ca "intrasem" in mail-ul lui. am vazut niste mesaje de la o "ea" pe care nu o cunosteam, stiam ca nu am voie sa ma uit, dar am facut-o!
era o ea, care ii spune ca-l viseaza in noaptea de Dragobete si se intreba oare ce inseamna asta...apoi il intreba cand revine la sala, ca ii vrea sa il revada...bla, bla...el, intrcandu-se acasa m-a gasit plansa toata si a tras concluzia ca de la sarcina mise trage, nici nu i-a trecut prin cap ca eu stiu de admiratoarea lui. eu fierbeam in suc propriu, dar asteptam sa-mi zica el...NIMIC, pana cand...am nascut si la vreo 2 saptamani am facut poze cu fetitza noastra, iar el s-a apucat sa trimita la totzi cunoscutzii, inclusiv EI. Raspunsul ei a venit foarte prompt. Eu fiind obosita, nu am mai putut intra pe net, dar el s-a apucat sa-mi povesteasca cum ca, o cunoscuta a lui, a vazut pozele si l-a intrebat: "draga, dar cu cine ai facut copilul? ai apelat la "mama purtatoare", ca nu o vad pe mama in nici o poza...". replica lui a fost scurta si taioasa: "orice mama este "purtatoare" pt 9 luni!!! dar tu nu ai cum sa stii asta..."
atunci, mi-a crescut inima in mine. mi-am dat seama ca sotzul meu nu avea numic cu acea persona...dar totushi de ce nu i-a zis ca e insurat? el mi-a replicat ca nu da raportul despre viatza lui tuturor smintitelor...
cam asta a fost povestea cu sotzul meu cel curtat si merele de aur:)
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta
ane2 spune:
quote:
Originally posted by lulu77
PAI CE SA SPUN,pe sotul meu il curteaza fffff multe femei,el imi spune,tot timpul,dar am si asistat odata la o faza tare misto :
-eu lucrez cu sotul meu in aceeasi firma,departamente diferite.
intr-una din zile,o colega noua,tanara domnisoara,necasatorita,etc,sta la o discutie ca intre fete cu noi....si ne povesteste cum ei ii place de un tip de la noi din firma ,dar nu stie cum il cheama ,nu stie nimic despre el.eu ,fata buna si cu simtul umorului ffff dezvoltat o intreb despre cine este vorba,imi descrie tipul si stupoare....este sotul meu!!!
cum va spuneam,am simtul umorului ffff dezvoltat,ii promit tipei ca ii fac rost de numarul de telefon al tipului. ii spun ca stiu detalii,infloresc bineinteles,toate colegele se prapadeau de ras. ii spun sotului intre timp de noua admiratoare,si sotul meu un "nebun" de fel mi-a promis ca nu ma da de gol.intre timp ii bag o gramada de "fitile" domnisoarei ,toata firma participa ,ce mai ,o nebunie totala.am tinut-o asa cam 4 zile.intr-o zii ,insa,ma intalnesc pe holul firmei cu sotul,stam putin de vorba ,despre ale noastre treburi casnice,si la despartire ma saruta.oops,nu am vazut ,in spatele meu era domnisoara,astepta imbujorata sa termini de vorbit cu "colegul" meu,ca sa il abordeze si ea....se hotarase sa il opreasca sa il invite la o cafea. aramas socata,a aflat de la cei din firma ca de fapt nu vreau sa ii fur "iubirea" ci ca este sotul meu.....va imaginati voi restul
si in ziua de azi cand ma vede ,ma ocoleste!!!!!
ACUM NU MA OCARATI!
V-am spus ca am simtul umorului fff dezvoltat.
VA PUP
ALINA
Super asa as fi facut si eu in locu tau
Anita+bb Rachella 34W
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134