cate zile tine febra?

cate zile tine febra? | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

Cand copiii vostri au avut viroza cate zile i-a tinut febra cea mare? Dupa cate zile devine dubioasa? Mariuca mea (are 1 an) e intr-a patra zi de febra (fara tuse) si ma tot intreb cat o s-o mai tina. Face doar seara (in jur de 39) si da inapoi cu supozitoare.

Si e tare tare somnoroasa. Copiii vostri dorm mult cand sunt bolnavi?

Multumesc. Moana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

se spune ca organismul se vindeca in somn!
Seara creste deobicei febra. Intr-adevar copiii bolnavi sunt mai molesiti pentru ca lupta organismul. daca nu cedeaza febra apeleaza la medic, eu dupa trei zile as intra in panica.

sanatate multa.

mari si Kitti & bb Ionel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Draga Moana trebuie sa-i dea cumva dintisori?Are alte simptome ?Ii curge nasul?Se freaca la nasuc sau urechi?Altceva?Noaptea doarme bine?DA-ne detalii!Oricum nu e normal sa aiba atata timp febra.Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Medicul zice ca e o viroza si mi-a dat augmentin pe care nu-mi vine sa i-l dau. Nasul ii curgea de o saptamana iar febra care apare numai seara da inapoi de la supozitoare. Nu tusste si dupa cum mananca nu pare a avea rosu in gat. Ce e cu frecatul la nas si urechi? Da, se freaca, dar de mai mult timp - nu e o chestie noua. Dar ce insemna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Moana, Tudor al meu mananca destul de bine si cu toate astea are rosu in gat.Si a avut de fiecare data cand temperatura trecea de 39 de grade.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

MOANA ,Mara mea se freaca la ochi si urechi cand e racita .PRobabil ca o doare capul si sigur o dor urechiusele.Ca sa-i treaca tre sa-i pui picaturi in nas ,daca e necesar folosesti pompita pt. desfundat,apoi tre sa-i pui picaturi otice in ureche.Sigur are rosu-n gat (DR. nu s-a uitat in gatut?).DA-i Albastru de metil si un ceai pt.gatut (cimbrisor,patlagina).DA-i vit. C.DESPRE AUGMENTIN :nu sunt de acord .daca chiar vrei sa-i dai antibi da-i ceva usor :OSPAMOX.Probabil ca DR. e de moda veche.ANTIBI N-AU NICI O LEGATURA CU FEBRA!DA-i antitermice ,lichide multe .

Mergi la inceput