Nas infundat rau...ce facem?
Dragii mei, baietelul meu de ani nu mai respira deloc pe nas de cateva zile, a facut o viroza cu tuse doua saptamani, tuse urata pana la voma, si acum dupa ce am inceput tratament cu antibiotic i s-a infundat nasul complet si nu cedeaza la nimic. Am incercat Rinonef, Olynth, apa de mare, inhalatii cu ceai de musetel, tei si cimbrisor, apa fiarta+picaturi de inhalant din farmacii... Nu stim ca sa mai facem. Tratament are in continuare pana maine dar noptile sunt un chin si pentru noi, ca stam langa el dar si pentru el ca e insuportabil...
Ce sfat ne dati... Va rog, din ce stiti si voi sau ati facut...
Merci, DanaR
Raspunsuri
moana spune:
Incearca si picaturi cu colargol si seara pune-i pe calorifer un vas de apa in car ai pus cateva picaturi de ulei de cimbrisor. Am auzit pe cineva ca-i punea pe gratiile de la patut carpe udate in apa cu ulei de cimbrisor. Eu n-am incercat.
Sanatate multa si sa respirati usor.
Moana
lala spune:
sinupret este un sirop homeopat bun pentru infectii in sfera ORL iar pulmex baby este un unguent care fluidizeaza secretiile
acs spune:
Si noi am patit la fel cand era Maria mititica (4 luni). Nu stia sa-si sufle nasul (nici acum nu prea stie) si nici nu reuseam sa i-l curat eu. Respira foarte greu. Asa incat am mers la doctor. Si timp de 3 zile, dimineata si seara, i se desfunda nasucul cu pompa si i se faceau inhalatii (din pacate nu mai stiu cu ce substante). Dupa aceste sedinte de mers la doctor nu au mai fost probleme. Nu e bine sa stea copilasul prea mult cu mucisori, sa nu pateasca ceva la urechi (Doamne fereste!).
Inca ceva: doctorita Mariei lucreaza la Medicover Grozovici (in caz vrei, dar nu stii unde sa te duci cu copilasul).
Multa sanatate,
Manuela
adrianangi spune:
Eu rezolv probleme de acest gen cu Baby Wick Balsam, Karwol (se da pe reteta gratuita!) si, inainte de culcare, curatarea narilor cu ser fiziologic (3 ml pentru amindoua) introdus cu o seringa in jet puternic, apoi *finisez* cu betisoare pentru urechi, carora le subtiez vata in virf, apoi le inmoi in ser fizilogic.
Scuze ca am descris totul atit de plastic, am vrut sa-ti fiu de ajutor...
PS Si nu uita de vasul de apa cu deschidere mare care, in acest sezon, nu trebuie sa lipseasca de pe calorifer!
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
otau spune:
Mie mi-a recomandat doctorul spray nazal Pivalone Neomicina. Costa 133.000 lei dar se da pe reteta gratuita. La baietelul meu a functionat bine.
Sanatate!