Joaca - cat timp alocati ?

Joaca - cat timp alocati ? | Autor: micosi

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica cu un baietel de 6 ani pe care il iubesc f mult si caruie ii acord o atentie deosebita, asa consider eu. Cu toate astea primesc reprosuri din partea sotului ca nu ma implic mai mult in ceea ce priveste joaca cu copilul si asta pt ca baietelul meu prefera mai mult joaca cu tatal pe care eu de obicei nu prea o agreez deoarece se joaca de-a razboiul, karate, eu preferand jocurile mai linistite (cele cu zaruri, remy, citit povesti, lectii, poezii, plimbari).
V-ati confruntat cu o astfel de problema, intreb mai ales mamicile cu baietei, v-ati invinovatit vreodata ca nu puteti concura cu taticul in ceea ce priveste joaca cu copilul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Pai scrii ca te joci destul cu copilul, ca mamica normal sa te joci altfel decat taticul. In orice caz nu-ti recomand ca taticul sa-si exprime nemultumirea fata de copil. Gandeste-te ca la scoala deobicei sarcina mamei este supravegherea pregatirii temelor. Va fi tot un timp petrecut impreuna si copilul nu trebuie sa simta ca o povara ci ca o preocupare intelectuala. Foarte bine daca sotul are timp si se implica, asa impartiti preocuparile. Ca un copil sa se dezvolte armonios este nevoie cate putin din fiecare. Sa stii ca nici eu nu stau in cap si nu fac tumbe, eu am fetita, dar intrece trei baieti la joaca, tati a invatat-o sa mearga cu bicileta si toata vara a avut genunchii zdruliti...
Eu imi vad de ale mele cum zici povesti, poezii, cantece, integrame, temele.
Cu baietelul mai vedem, deocamdata este prea mic.
Sanatate,
mari si Kitti & bb Ionel

Mergi la inceput