cu ce am gresit?

cu ce am gresit? | Autor: onlyme

Link direct la acest mesaj

Ne-am cunoscut acum un an si ceva.A fost dragoste la prima vedere.Eram indragostita lulea.Am simtit pentru prima oara cum e sa iubesti cu adevarat.Dupa cateva luni s-a mutat la mine,desi parintii mei nu prea l-au placut.Totul bine pana aici.I-am cunoscut parintii abia dupa un an,cu o zi inainte de a pleca din Romania.Am plecat cu gandul sa nu ma mai intorc niciodata(trebuia sa imi ajut parintii),cu inima rupta in doua.Nu am rezistat decat 2 saptamani,si m-am intors in tara..pentru el,pentru ca nu puteam sa stau fara el.La putin timp dupa ce m-am intors,am ramas gravida,fiind prima mea sarcina.Am fost dezorientati,nu era momentul.Parintii lui au fost foarte fericiti.Eram ca si fata lor.A doua zi dupa ce le-am spus ca sunt gravida,am pierdut sarcina(3 luni).Am suferit cat nu credeam eu vreodata.Nu mai eram om.Dupa ce am iesit din spital,s-a schimbat.Nu ma mai suna,nu ma mai cauta,nu stiam ce se intampla cu el.A trecut o luna de cand am pierdut sarcina si totusi nimic nu s-a schimbat.Noroc ca il mai sun eu din cand in cand sa vad ce mai face.Exact cand aveam nevoie de cineva sa fie langa mine...Spune ca are treaba..ca vin sarbatorile si trebuie sa aiba bani.Nu stiu ce sa fac..cum sa ma mai port..se indeparteaza din ce in ce mai mult de mine..si intrebarile mele raman fara nici un raspuns...vreau sa stiu cu ce am gresit...?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

nu ai gresit cu nimic... se poate ca tu, datorita socului sa fii hiper sensibila.. se poate, am spus..

se mai poate ca el intr adevar sa aibe de lucru..

dar adevarul este ca atunci cind iubesti pe cineva nu uiti sa l suni macar o data n zi...
dar in mod sigur nu ai gresit cu nimic... poate s a speriat...
imi pare rau ca nu ti pot fi de prea mult folos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Imi pare rau de ceea ce ti s-a intimplat. As fi curioasa sa stiu de ce parintii tai nu l-au placut. Te intreb pentru ca nici parintii mei nu l-au placut pe primul meu sot si in cele din urma am fost nevoita sa le dau dreptate.
Din ceea ce spui nu cred ca ai gresit cu ceva...

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Imi pare tare rau, ca a trebuit sa treci prin momente grele. Parerea mea e SA TE GANDESTI SI LA TINE.....chiar daca il iubesti si e totul pt tine...nu te sacrifica pt el!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onlyme spune:

Mama,in special,nu il placea pentru ca nu era un print,pe cal alb.Adica nu avea situatie materiala extraordinara,nu arata ca Brad Pitt,nu era ce si-ar fi dorit ea pentru mine.din acest motiv ieseau tot timpul discutii .Sunt convinsa ca nu merita sa te sacrifici pentru nimeni,dar cand iubesti nu mai tii cont de nimic...nu mai vezi,nu mai auzi.Nu stiu ce sa zic...sper sa se rezolve cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Onlyme, omul nu prea procedeaza ca un gentleman, ce sa zic... eu cred ca tocmai acuma ar fi trebuit sa fie mai mult ca oricind alaturi de tine. Te-am intrebat de ce nu il plac ai tai pentru ca poate gindindu-te la asta ai sa iti lamuresti putin care e caracterul lui. De asta, gindeste-te bine: esti sigura ca e doar atit, ca nu e printul pe cal alb? Nu cumva au simtit ei mai mult, nu cumva au fost si oarece chestii legate de caracterul lui, de felul lui de a se comporta, etc? Sa stii ca si eu i-am crezut pe ai mei de-a dreptul nebuni si absurzi cind imi spuneau ca "baiatul" nu e bun pentru mine, si abia cind am inceput sa simt pe pielea mea si am putut sa meditez la rece mi-am dat seama ca eu de fapt NU VOIAM sa vad adevaraul, parca imi pusesem ochelari de cal! Din cite vad eu, si tu ai inceput sa simti pe pielea ta ca lucrurile nu merg tocmai cum trebuie. Eu cred ca ar fi bine sa iti recapitulezi relatia cu el, sa treci in revista toate momentele in care in sufletul tau i-ai luat apararea in fata altora, sa le analizezi la rece si sa vezi daca a meritat. Nu te culpabiliza ca ai gresit cu ceva, cel mult ai putut gresi fata de tine insati, acordindu-i prea multa incredere. Daca e asa, capul sus si mergi inainte cu viata ta. Nu s-a pradat lumea de barbati, oricit de mult sintem noi, fetele, tentate sa credem asta in unele momente, si ai viata inainte. Nu stiu citi ani ai, dar cred ca esti tinara. Nu-ti irosi anii astia cu cine nu te merita!
Te pup,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Imi pare rau pt tine.
Din punctul meu de vedere nu tu esti cea care a gresit, ci probabil el. Zic probabil pt ca el e fie cam introvertit si atunci n-ai prea mare lucru ce sa-i faci, il lasi sa-si poarte singur suferinta, fie nu tine suficient de mult la tine incat sa-si dea seama ca tu esti cea care simte mai tare pierderea sarcinii. Oricum or sta lucrurile, iti doresc putere sa treci mai departe.
Sa ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onlyme spune:

Va multumesc din suflet pentru sfaturi.
Catalina,intr-adevar,caracterul lui cam lasa de dorit in unele momente,mai ales cand e nervos,dar l-am intalnit cand aveam mare nevoie de cineva langa mine si m-am atasat foarte mult de el.Sunt constienta 100% ca nu e bine ce am facut,ca trebuia sa fiu mai distanta.As vrea sa am forta necesara sa renunt.Parca as fi dependenta de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu cred ca indiferent cat l-ai iubi..si cat ar durea..ar fi bine sa il provoci la o discutie...poate k nu o sa iti placa prea tare ce auzi..dar e mai bine sa stii din vreme..sau poate chiar e ocupat..dar nu poate fi atat de ocupat incat sa nu iti poata acorda cateva zeci de minute intr-un week-end..si daca e asa..cred ca meriti ceva mai bun..
eu sper ca nu te-am suparat prea tare..trec si eu printr-un esec din asta..adika..am cam trecut..in viata..toate trec..asta e.
totul e sa fii tare..si indiferent cum ar fi..viata merge mai departe
iti doresc numai bine..
pupik

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Draga mea, tu trebuie sa fii tare si sa mergi inainte.Scuza-ma ca-ti spun asta -pt ca e clar ca-l iubesti tare-e un dobitoc.Tocmai cand tu ai nevoie de afectiune si atentie, el te trateaza astfel.Amandoi ati pierdut un copil si aveati nevoie unul de celalalt ca sa va reveniti mai repede dupa aceasta pierdere.Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni.Curaj, draga mea, viata merge inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Imi pare tare rau prin ce ai trecut. Si prin ce treci acum, din cauza prietenului tau. Spui ca acum aveai mare nevoie de el... Eu te cred, dar mai cred si ca nu el e omul de care ai nevoie. Faptul ca te-ai intors in tara pentru el, dovedeste ca ai o inima mare, si multa iubire de daruit, dar... ti-ai ales gresit omul. Nu acum era momentul sa fie ocupat. Capul sus, si mergi mai departe. In afara de faptul ca ai pierdut sarcina, totul e spre binele tau. Cum ar fi fost sa te paraseasca cu vre-o 2 copii acasa? Pentru ca probabil asta ar fi urmat, daca va casatoreati. Asa ti-a dovedit mai devreme ca nu el e omul de care ai nevoie. Rabdare, va veni si acela!
Sarbatori fericite si cu Dumnezeu inainte!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput