intarcarea la 1an si 6 luni

intarcarea la 1an si 6 luni | Autor: george_rc

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu un sfat despre cum se poate intarca un bb de un an si jumatate care mananca diversificat, insa mai suge laptic in primul rand la culcare si in timpul noptii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si eu as vrea in aprilie vreau sa intarc, va avea un an si 7 luni...Se scoala si a mea noaptea....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

E mai greu sa dezveti copilul de sculatul noaptea. BB al meu are aproape 6 luni, si foarte rar ii dau noaptea sa suga. Daca se trezeste si plange, il intorc pe partea cealalta, daca era pe burta il intorc pe spate si invers, il mangai putin si il las. daca nu plange, am observat ca daca nu-i dau nici o atentie adoarme imediat la loc. dar am ajuns la performanta asta treptat, incepand de la 2 luni, si marind intervalul dintre supturile de noapte, acum doarme neintrerupt 7-10 ore pe noapte.
parerea mea este ca nu-l poti dezvata brusc, mi se pare chiar traumatizant pentru copil, incearca sa raspunzi intarziat la cererile de supt, poate o lingutita-doua de ceai, mangaieli, tandrete sa nu se simta izolat si singur.
Cu fetita nu am avut probleme ca ea de la 2 luni nu s-a sculat de la 9 seara pana la 6 dimineata, asa a fost firea ei.
Fiecare copil se comporta diferit.
Succes!
Mari si Kitti & bb Ionel

Mergi la inceput