poate cineva ii ajuta!!!!

poate cineva ii ajuta!!!! | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Am primti azi de dimineatza e email urmatorul mesaj, si poate cineva dintre voi ii poate ajuta:

Nu se cer bani, ci doar sa faceti sa circule aceasta stire in speranta ca se va gasi cineva care sa cunoasca problema. Multumesc

""Ma numesc Daniele Brandani si am o fetita de 2 ani care se numeste Lucia. In octombrie 2001 am descoperit ca Lucia are cancer. Este vorba mai precis despre un "endocarcinoma surrenalico secernente" (original in italiana) (endocarcinom suprarenal cu secretie?=traducerea mea aproximativa-scuze!), o forma foarte rara la copii. Din pacate, dupa doua operatii si chimioterapie (este vorba despre un ciclu de Mitotan asociat cu Etoposid, Doxorubicin si Cisplatin) nu am avut nici cel mai mic rezultat si tumoarea continua sa creasca cu o viteza inspaimantatoare.
Poate tu cunosti pe cineva care ar putea sa ne ajute sa luptam cu aceasta tumoare, poate cunosti un prieten care a avut deja aceasta experienta, iar daca il cunosti, spune-i sa ma contacteze cat mai curand posibil pentru ca nu ne-au ramas decat putine saptamani! Daca nu il cunosti tu ar putea sa cunoasca prietenii tai. Te rog, fa sa circule aceasta scrisoare."""

Multumesc
P.S. Mai jos am scris adresa celor care cer ajutor in email

Daniele Brandani c/o Edizioni Bora
S.n.c. Via Jacopo di Paolo, 42
40128 Bologna, Italy
cell (0039) 348-7112595, fax(0039) 051-374394
Specificati pentru LUCIA BRANDANI.

11 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18227
Din pacate aceasta fetita a murit in aprilie 2000:(

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunastefan spune:

Scuze, dar nu inteleg!
Poate e vorba de o confuzie...sper din toata inima sa fie asa.
Daca fetita a fost diagnosticata in octombrie 2001, cum a putut muri in aprilie 2000?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://attivissimo.homelinux.net/antibufala/daniele_brandani/daniele_brandani.htm
i-au descoperit boala in 1999.
vezi linkul de mai sus cu scrisoarea mamei ei.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Nu stiam ca fetita a decedat deja, Dumnezeu sa o odihneasca.

Daca moderatorii doresc sa stearga acest mesaj nu am nimic impotriva

11 luni

Mergi la inceput