Iad sau ... iad trecator ?
Raspunsuri - Pagina 2
florina spune:
In fiecare seara ii spun lui Tudor "Clara doarme la ora asta, hai si tu la culcare"...
E greu pentru ca de-abia a inceput sa mearga si trebuie sa fii continuu cu ochii pe ea, dar in curand va capata stabilitate, nu va mai cadea asa usor si vei putea s-o lasi sa alerge ca un titirez prin toata casa.
Cand iesi afara cu ea, n-o mai lasa sa stea in carucior pentru ca astfel tu te intorci mai obosita decat ea. Las-o sa mearga cat mai mult pe-afara si va dormi neintoarsa.
Ce sa zic, la sfaturi suntem toti buni, sper sa gasesti un nou program care sa se potriveasca varstei, caracterului ei si nervilor tai. :) Eu inca il caut.
Va pupic cu drag,
Florina & bb Tudor ( 1 an si 8 luni )
cataghe spune:
Eu zic ca e o faza, dar la noi, de exemplu, a durat vreo... 3-4 ani!!! Este perioada in care ei sint foarte curiosi si plini de energie. Imi aduc aminte ca si Valdut era asa si efectiv ne termina pe toti, nu statea o clipa locului, alerga tot timpul si se lovea de toate cele de prin casa, daca mergeam undeva cu el era un cosmar, ce mai! Ma intrebam dsperata cit o sa tina faza asta si cind o sa ma pot intelege cit de cit cu el!
Acum am mai crescut, avem deja 5 ani si 4 luni si lucrurile s-au mai schimbat. E cucerit total de televizor si calculator, iar cind i se spune ca e destul protesteaza, dar pina la urma merge si se joaca singur, se uita in carti, coloreaza, etc. Gradinita a avut si ea un mare rol in instituirea unei oarecari discipline si descoperirea unor preocupari noi.
Deci, tot ce pot sa-ti urez sunt nervi de otel si o nesfirsita rabdare. Si fara medicamente, nu rezolvi nimic si eu nu cred ca ii fac bine copilului.
Pupici,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
alssa spune:
Din pacate, programul s-a schimbat momentan din alte motive: a facut viroza. Ne chinuim cu febra de ieri si efectiv nu am vazut-o niciodata atit de tacuta, de suferinda... atit de mofluza. Mai prost este ca aferenta infectie din git a coborit putzin mai jos. Din fericire nu pina in plamini, dar luam antibiotic.
Astazi s-a simtit ceva mai bine peste zi si desi nu se putea tzine pe picioare foarte bine, tot s-a incapatzinat sa alerge prin casa :(
Undeva, sub capsorul transpirat, mi-am recunoscut copila si am multumit Domnului ca este asa cum este: neastimparata.
Doamne, cit de mult inseamna sanatatea !
Sa va dea tuturor Dumnezeu sanatate, voua si puiutzilor vostri... si da, sa avem noi destula energie sa alergam pe linga ei :)
Alssa si Clara (1 an)
nikita spune:
alssa ,daca cumva nu ai luat-o deja, iti recomand sa cumperi revista "mami" pe decembrie. Sunt articole utile despre viroze, febra si antibiotice . Va doresc sanatate! Eu folosesc la b.b. oscilococcinum cu succes.