Ce avem voie sa mincam?

Ce avem voie sa mincam? | Autor: Rayuela

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,stind eu la masa si savurind niscai inghetata,m-am gindit la un subiect interesant.Si anume..mincarica!!Ce avem voie sa infruptam..ce e interzis..Suedezii de exemplu interzic total brinzeturi frantuzesti si italienesti(exact,bunatatzuri ca Brie,Rocquefort,etc),ficat de porc sau pasare,peste de lac,maioneza,tot ce e carne cruda,toate lactatele nepasteurizate,etc.Problema mea este urmatoarea.Fiind in continuare o romanca devotata patriei de origine,la mine nu lipsesc ciorbele,sosurile,zacusca,muraturile,tot ce mincam la mama acasa,cu alte cuvinte.Nu am nici cea mai vaga idee ce recomanda si ce interzic medicii in Romania(si chiar si din alte tari ar fi interesant de stiut).Imi faceti si mie o lista ,gravidutzelor?Cred ca ar fi util pentru toata lumea,sa stim ce-i dam bebeului sa manince!.
Va pup si haida cu lista de bucate!!
Rayuela si bebe de 23 de saptamini si piciorushe de fotbalist

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Pai daca esti graviduta,si nu esti imunizata pentru toxoplasmoza, nu ai voie sa maninci brinza facuta din lapte crud,carne care nu e bine fiarta sau prajita,iar legumele si fructele trebuie bine spalate.
In rest ai voie sa papi tot ce-ti place!!
Iar daca ai pisica trebuie sa eviti contactul cu ea si mai ales cu tavita unde isi face nevoile!!
Pupici pe burtici

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Cand trebuie sa nasti ? Vezi ca pe Interzis Barbatilor sunt cateva subiecte cu Mamici de...., eu de ex sunt la Ian-Feb.

Ai avea multe experiente de schimbat cu alte viitoare mamici - eu sunt f atasata de subiectul meu/nostru.

Pupici si numai bine,

Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput