Cerclaj
Fetelor,
Stiu ca am amai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni. A mai facut cineva cerclaj profilactic?
Andreea
Raspunsuri
andra spune:
quote:
Initial creeata de andreea_s
Fetelor,
Stiu ca am amai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni. A mai facut cineva cerclaj profilactic?Andreea
Bine ai venit pe site! ce mai faci? totul este ok?
cu drag
andreea_s spune:
Bine te-am gasit. Dupa cum vezi nu e chiar OK, dar incerc sa ma descurc. Ti-am scris mai multe pe mail.
Andreea
Marcelle spune:
Andreea, parca Gabid imi aduc eu aminte ca a facut cerclaj acum 2 ani.
Poate te ajuta ea. Trimite-i un PM.
Te pup si sanatate.
Marcela 10 saptamani
rosa spune:
Andreea, eu am facut serclaj profilactic la 14 saptamini si totul a fost perfect. Ce anume te intereseaza? Grija mea inainte de serclaj a fost sa nu-mi spuna sa stau la pat, ca innebuneam. Din fericire n-a fost cazul.
Veve spune:
Andreea,am facut si eu acest cerclaj in saptamana 19(acum o luna);prea multe nu pot sa-ti spun pt.ca si pe mine m-a lasat cam "in ceata" dr.Dar daca vrei sa-ntrebi ceva anume si te pot ajuta,cu placere!
Irina,Vevica-mica & margicu'
din burtica![]()
Ioana77 spune:
Andreea
Si eu am facut serclaj profilactic in sapt 24 de sarcina (se scurtase colul si l-au serclat ca nu cumva sa avem vreo surpriza neplacuta si sa se deschida).
Ioana si "Arturicii - sapt 33" 

crisotexa spune:
Andreea,
sunt o mamica a unui baietel de cinci luni si am facut cerclaj cand eram insarcinata in saptamana 18 intrucat la controlul de doua luni aveam colul un pic largit. Cerclajul l-am facut cu anestezie generala si totul a fost OK (fara dureri si o zi de internare).
Avand in vedere faptul ca ma chinuiam de trei ani sa fac un bebe, din luna a doua am stat acasa desi doctorita nu-mi recomandase asta. Acasa am stat cumintica (in pat numa' cand ma simteam mai obosita) dar in weekensuri ma plimbam cu sotul si catelul in parc plus zilnic cate trei plimbari cu catelul. Din luna a cincea ma simteam mult mai in forma decat pana atunci si ma miscam toata ziulica (in limite rezonabile). In saptamana 37 mi-a scos firul (intr-un minut si fara nici un pic de durere) si in saptamana 38 la sfarsit am nascut (fcu dilatare rapida datorata probabil colului labartat si anesteziei epidurale). A fost foarte bine ca am avut cerclaj pentru ca sarcina a fost protejata (prin colul un pic largit puteau sa patrunda germeni care atacau membrana si se putea ajunge la avort spontan sau nastere prematura.
Asa ca draga mea, nu-ti fa probleme. Fa cerclaj, ca sa fii in siguranta.
Doamne ajuta
Pupa Crisa