Dilema mea este urmatoarea:am copiat niste muzica in calculator de pe CD-uri si as vrea acum sa o copii din calculator pe CD-uri audio(care sa poata fi ascultate la o combina care nu citeste mp3-uri) Problema e ca atunci cand le-am copiat, ele s-au transformat automat in mp3 si nu mai pot sa le copii pe un CD normal.Ce ma fac?
Leah
1.Daca ai winamp, te duci si descarci componenta "diskwriter" de la adresa asta:
http://www.winamp.com/components3/browse.jhtml?categoryName=Most+Downloaded
componenta care va "desface" fisierele tale mp3 in fisiere wav compatibile cu un cd audio (concret, dupa ce ai instalat componenta: deschizi winamp, incarci piesele pe care vrei sa le "desfaci", click dreapta pe numele piesei, alegi "convert" in meniul derulant, si apoi "convert PCM Wav". Chestia asta functioneaza doar piesa cu piesa (adica daca selectezi intii toate piesele, iti va face un singur fisier...);
Apoi, dupa ce s-a terminat toata tarasenia asta, poti sa-ti gravezi cd-ul audio, cu succes !
2. Daca nu ai winamp, tot la adresa de mai sus gasesti un link sa-l descarci & instalezi...
Cu bine,
Elena
Evident ca poti sa te complici, insa cea mai simpla metoda este sa le scrii... cu un program de scris CDuri :) Majoritatea versiunilor mai noi stiu deja sa decodeze MP3 si alte formate comprimate on-the-fly, astfel incat nu trebe decat sa-ti alegi ca vrei sa creezi un CD audio si sa arunci cu fisiere in el. Nero face o treaba foarte buna la asta.
www.sara.haihui.ro
asa e....bine ca m-am luminat si eu, omul din greseli invata.
Sarbatori fericite si La Multi Ani !
Cu bine,
Elena