Cum slabim (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Of, mai fetelor, ce n-as da sa ma lupt si eu cu kg, dar din pacate noi ne luptam cu COLICII !!! Si e cea mai eficienta reteta de slabire. Garantat. Eu mai am doar 4 kg in plus, am nascut de trei saptamini cu cezariana, burtica mi s-a tras aproape de tot si am o pereche de pantaloni dinanintea sarcinii in care deja incap.
Dar, din pacate, nu prea am lapte (30-50 ml/zi), dar avem colici...
Asa ca, fiecare cu ce-l doare

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Danza, felicitari! Eu, dupa 3 saptamani de concediu, in care am lenevit si am mancat la greu, am pus pe mine 2 kilograme! Nu m-am putut abtine de la toate bunatatile, cand vedeam salata de fructe, tort, inghetata... nu puteam sa ma uit si sa ! Asa ca acum am de dat jos 5 kilograme, in loc de 3! De saptamana viitoare o iau de la cap cu regimul! Offf! Asta este! Spor la slabit, doamnelor!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

zalutare fetele si la multi ani
am re si eu dupa un concediu luuung si cu un kil in plus. mai bine decit ma asteptam :). oricum am mincat grupa mare fara restrictii de nici un fel...so...
deci reluam? sau ce? :)))
pupici

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bine v-am regasit dragutelor!Daca sunteti voi amabile dati-mi si mie niste palmepen ca eu in nesimtirea meaam pus la loc 1 kg din cele 2 pe care le slabisem inainte de sarbatori!Pai cum naiba sa nu pun dupa ce am bagat in mine la tort,cozonac si fripturi!
Da,dar sarmale am mincat doar vreo 4 ca erau cu orez nu?si orez nu e permis
In sfirsit de pe 2 iar sunt la dieta!
Doamne ajuta sa ma tin!

Valentina
PS Monica daca imi spui ca de sarbatori ai reusit sa tii dieta,jos palaria! Inseamna ca esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna Frumoaselor!
La multi ani si la mai putine kilute! Mi-a fost dor de voi, ce sa va spun, am lipsit de pe aici si inainte de sarbatori pentru ca nu aveam vesti bune de raportat, adica ma intepenisem la 77kg. N-ar fi trebuit sa lipsesc avand in vedere ca acum vin sa raportez vesti proaste! Am pus la loc 2 kg deci incep de astazi lupta de la 79 KG, si imi mentin dorinta ca pana la sfarsitul lunii aprilie (27 apr. de ziua mea ) sa dau jos cel putin 10KG. Este un obiectiv realizabil zic eu, daca te gandesti ca este vorba de 700gr pe saptamana , si daca te gandesti ca echipamentul de mers la sala s-a cam prafuit si trebuie sters si cu ninsoarea asta am pus si cheile de la masina in cui! (ma rog mai mult masina m-a pus pe mine in cui la cat de naspa merge acum pe zapada )
Vroiam sa va mai intreb ceva: Nu mai sare nimeni cu fro poza? Hideti mai fetelor nu ne lasati singure acolo! Eu jur ca la vara am sa pun o poza in costum de baie la capitolul "after", nu de alta dar mi-am propus sa nu ma mai rusinez cand merg la mare ci dimpotriva sa "fur" cateva inimi la vara!

Va pup pe toate si va astept cu vesti bune!
Sa avem spor la slabit!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetelor, ajutor!! Dupa 2 saptamani de concediu si mancat la greu de sarbatori nu mai rezist. Vreau si eu o reteta de slabit!!! Pana in vara mi-am promis sa dau 10 kg jos, voi avea 60 kg
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu de azi m-am apucat de cura cu supa de varza....Am facut o descoperire epocala: dupa ce s-au fiert toate alea, am bagat mixerul si am facut-o crema....si e chiar buna....
Tineti-mi pumnii (am muuuuulte kile de dat jos) si va urez si eu succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy angelina spune:

am tinut si eu cura cu supa de varza si simteam ca lesin pe drum ca sa nu mai zic ca fara un wc pe aproape......am tinut-o 8 zile si am slabit 3kg dar la haine se simtea ca atunci cind slabeam cu alte metode vreo 6kile. ideea e ca scazi in volum , cred ,iar pe cintar nu cine stie ce. oricum dintre toate retetele e singura care da rezultate cind esti disperata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Fetele , eu am acumulat de sarbatori 2 kg in plus.Minunat si descurajant.Dar nu ne lasam nu ?Important e ca am iesit cu toate la raport .Asadar sa ne incurajam una pe cealalta ca sa ne motivam cum se cuvine.
Va pup.Si cred ca ma apuc de cura cu 1000 cal /zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

DRAGELOR as vrea sa va dau cateva sfaturi din vasta mea experienta.Greutatea oscilanta a fost pana acum 2 ani o problema pt mine.Acum am25 ani ,55kg ,1,65 si un bebe la activ.IN primul rand s-ar putea sa va dezamagesc dar va anunt ca nici o cura de slabire nu are efect definitiv fara sa faci miscare .Eu am tinut regimuri de genul:supa de varza,ATKINSON,regim diferentiat pe zile(L-carne,M-lactate ,ETC),regim fara grasimi ,regim doar cu orez, regim cu ceai verde sau negru,regim fara fainoase si zahar ,o gramada de ceaiuri de slabit si laxative.TOATE astea sunt menite sa-ti distruga sanatatea si moralul dandu-ti iluzia ca ai slabit pt ca slabesti eliminand apa din organism ,pierzi o gramada de minerale si ti se atrofiaza muschii.SECRETUL ESTE SE SLABESTI IN PRIMUL RAND IN CENTIMETRII SI APOI LA CANTAR.EU m-am desteptat acum 2 ani .Atunci printr-un complex de imprejurari am inceput sa frecventez o sala de fitness,asa am aflat foarte multe pt ca antrenorul se pricepe si la nutritionism .Am mers la sala 1 an apoi am ramas gravida si de atunci nu am mai facut miscare decat acasa si plimbarile cu bebe.DECI sfaturile ar fi urmatoarele:1.CEL mai sanatos si eficient este sa slabesti maxim 1 kg pe luna .ATAT.2.REGIMUL tre sa cuprinda multe mese reduse cantitativ dar sa cuprinda absolut toate elementele nutritive.3 TREBUIE respectate toate semnele pe care ti le de organismul tau ,nu tre sa te torturezi.Scopul e sa te simti mai bine nu mai rau.4.tre sa faci miscare de 2 tipuri ,adica tre sa faci miscare aerobica si anaerobica (ex.:aerobica-mers,alergare,bicicleta,inot etc.;anaerobica-prelucrarea muschilor:abdomene, fandari ,exercitii pt brate etc.).ACeste tipuri de miscare trebuie combinate in functie de tipul de organism.5 Tipul de regim tre sa tina cont de grupa sanguina .VA anunt ca depinde f. mult ce grupa sanguina aveti in alegerea regimului .6 TREbuie luate suplimente nutritive care sa sustina organismul in efortul de a slabi ,adica suplimente sportive(aminoacizi,vitamine speciale ,proteine,produse care accelereaza arderea grasimilor singura conditie ca sa functioneze fiind activitatea fizica si un minim regim alimentar).VA UREZ MULT SUCCES IN EFORTURILE VOASTRE SI CINE vrea mai multe sfaturi sau detalii poate sa imi dea mesaj daca prefera.BYE !

Mergi la inceput