SANGE PE PAMPERS

SANGE PE PAMPERS | Autor: puisor

Link direct la acest mesaj

VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI SI MIE CA SUNT DISPERATA.
AZI BEBE AL MEU(3 LUNI)A FACUT PIPI CU SANGE.CAND L-AM
SCHIMBAT AM VAZUT PAMPERSUL PATAT DE SANGE.AM FOST CU EL LA DOCTOR SI MI-A DAT SA-I FAC ANALIZE LA PIPI SI KAKA.VA ROG SA-MI SPUNE-TI SI MIE CE AR PUTEA SA AIBA?E CEVA GRAV?DOCTORUL A ZIS CA SE POATE PRONUNTA DUPA REZULTATELE ANALIZELOR.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Baietelului meu i-a curs putin sange, intr-o seara dupa baie, cand am fortat un pic la putica, mi se parea ca nu se decaloteaza bine... si cum tin mereu frica de fimoza... N-a mai aparut dupa aceea.
La adulti daca faci pipi cu sange doare de-ti sar ochii, daca bb nu s-a chinuit sa faca pipi, si nu s-a repetat, iar in rest nu are nici un semn de boala, asteapta rezultatele de la medic.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihnuta spune:

Nu stiu ce poate sa insemne asta dar tin minte ca la cateva zile de la nasterea baietelului meu, medicul pediatru mi-a aratat pe pampers o pata rosie. Eu am crezut ca este sange dar mi-a zis ca este o problema de hidratare; sa-i dau mai mult ceai sau apa si o sa se rezolve (ceea ce s-a intamplat).
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Poate fi o infectie urinara, care se trateaza destul de usor. In orice caz, pana la rezultatul analizelor nu prea ai ce face.
Sanatate multa la pui si sa dea Domnul sa nu fie nimica grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Uite ce am gasit:
INFECTIONS: Viral, bacterial or parasitic infections can lead to abnormal blood loss, usually in the gastrointestinal or urinary tract. Blood may appear in the vomit or stool during the course of intestinal infections such as food poisoning or stomach viruses. By contrast, there may be small or microscopic amounts of blood in the urine during more generalized infections such as chicken pox. Blood frequently appears in the urine in the course of urinary tract infections (cystitis and pyelonephritis).
Cred totusi ca dr. este in masura sa-ti spuna exact ce-i cu bb tau. Asteptam cu nerabdare sa ne spui care-i situatia si speram sa apari cu vesti bune.
anto

Mergi la inceput