In ce zodie sunteti nascuti?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu sunt leoaica! Eu sunt multzumita cu zodia mea si nu mi-as schimba-o pt nimic in lume! Nu am ascendentza nici in Rac nici in fecioara pt ca sunt nascuta exact la mijlocul perioadei. Si mi se potrivesc toate calitatzile si defectele atribuite leilor. Imi place sa fiu cea mai cea peste tot, nu suport locul doi (ma deprima fantastic cifra asta), sunt o buna organizatoare,imi place sa cred ca am intotdeauna dreptate si ma enervez repede, vorbesc mult, stiu sa imi apar "proprietatea", am o groaza de energie. Si tot ar mai fi! Cand prin jurul meu mai sunt alti lei ies flacari.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari stoian spune:

Draga Nicoleta,sa stii ca si eu sunt sscorpion dar nu am prejudecati legate de lucrul acesta .Sotul meu este berbec ca si Dragos bebe-ul meu de 9 luni dar treaba merge bine .Mai este un lucru:cand esti constient de niste defecte poti sa treci mai usor peste ele (mai grav este cand nu realizezi).Sunt sigura ca toate zodiile au si calitati si defecte.Decat ascunsi si perversi mai bine orgoliosi si sufletisti cum spui tu.Curaj si s-auzim numai de bine.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

eu sunt capricorn.
Zodia imi place dar nu imi convine ziua nasterii
31.12.
Dar asta e nu pot s-o schimb.

Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Sunt leoaica si ma simt bine in "blana" mea! Leii au o zodie f. buna, mai ales femeile.
Cam asa, Viorela

Mergi la inceput