La ce varsta v-ati botezat copiii?
Raspunsuri - Pagina 3
tlaura spune:
La 6 saptamani. Se zice ca asa e bine. Nasul lui Andrei e student la teologie, si asa a vrut. Pentru noi a fost ok. Si eu l-am botezat in noiembrie.
Laura, mama lui Andrei
mamamariana spune:
Eu mi-am botezat ambele fete la aprox. 6 saptamani. Nu m-am cramponat de vreme pentru ca a venit preotul acasa. Prima am botezat-o in decembrie, asa ca nu aveam incotro... nu puteam sa o duc la biserica pentru ca erau niste nameti cat casa, iar pe a doua am botezat-o tot acasa (aici in Thai) pentru ca preotul a venit de la 700 km departare - era cam dificil sa o ducem noi pe cea mica la biserica.
Nu cred ca are vreo importanta varsta. Daca nu ai posibilitatea sau nu ai nasi sau mai stiu eu ce motiv... atunci poti sa botezi pe bb si mai tarziu. Am auzit care au botezat si dupa un an.
Numai bine,
Mamamariana
Pet spune:
Botezul Irinei o sa fie pe 17 ianuarie, adica la varsta de 3 luni si 2 saptamani. Sper ca totul sa fie bine.
Pupici!
simonab spune:
Noi am botezat-o in tara, la 3 luni, pe 27 decembrie la biserica Mavrogheni. Biserica era incalzita, noi am venit totusi cu un radiator si cat au imbrat-o in biserica a stat socrul meu cu radiatorul pe copilas, preotul i-a turnat putina apa si astfel totul s-a petrectu repede si bebe nu a avut nimica. Chiar dupa impartasanie a dormit mult si bine !!!!
gabrielat spune:
Eu l-am botezat pe Adi la o luna si jumatate. S-a nascut pe 18 iulie si l-am botezat la sf. lui august pentru a mai prinde caldura. Imi era frica sa nu raceasca.
Nepotica mea a fost botezata tot la o luna dar in ianuarie si a racit zdravan si eu nu voiam sa patesc la fel cu baietelul meu.
gabi
narcisa spune:
noi l-am botezat pe Patrick la 4 luni si jumatate si pe bebelusa din burtica probabil cam tot asa o vom boteza, numai bine putem veni in Romania in primavara-vara s-o botezam acolo; pe Patrick l-am botezat aici in Germania.
toate cele bune
narcisa 32 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni
aquariusrpro spune:
Noi am botezat-o pe Minunica la 3 luni.
Gabbriela....poate asa trebuia sa fie. Din ce povestesti cu nasii.. poate nici nu trebuiau ei sa fie!
Chestia cu alergia nu tine de obisnuinta. Lasa copilul cu bumbacelul. De cate sute de ani se foloseste? Ai rabdare si o asa gasiti nasii copilului!
Roxana&Ruxandra
Andruska spune:
Noi l-am botezat pe Andrei la aproape 2 luni si a fost totul bine (pe 13.11). Norocul nostru a fost ca era f cald afara si oricum in cristelnita nu l-a bagat cu capul ci doar l-a udat cu apa sfintita.
Eu sunt adepta botezului cat mai repede - sa vedem cum facem acum cu al doilea 
Sarbatori fericite 
Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448