Cezariana programata sau ...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

La noi in firma suntem 4 graviduzte. Acu am mai ramas doar 3, pt. ca prima a nascut pe 17 noiembrie. Prin cezariana. Programata. Cea de a doua va naste pe 23 decembrie, cezariana programata. Acum nu stiu ce sa zic. Pe de o parte este mai bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine, dar pe de alta parte.... Am o fina care a nascut pe 15 noiembrie. Ea a vrut sa nasca normal, insa fetita era foarte mare (4,200kg) si dupa 8 ore de chinuri i-au facut cezariana. Si a avut ceva complicatii... Ma rog...
Oricum multa sanatate la toate si nasteri usoare si bebei sanatosi
Magda 29 sapt. si bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Hai sa va spun cum a fost la mine. Primul copil a fost nascut prin cezariana asa ca normal al doilea tot prin cezariana am nascut. La a doua sarcina copilul a fost in prezentatie pelviana asa ca aveam toate motivele sa nasc tot prin cezariana. In mod normal trebuia sa nasc cam peste 10 zile dar spre surprinderea mea d-na doctor m-a programat pt operatie. Cand au scos-o pe bebelusa afara, a avut mari probleme cu respitatia. Si medicul neonatolog a spus ca BB trebuia sa mai stea cel putin 2 saptamani. Dar medicul ginecolog cand m-a operat a zis ca daca se declansau durerile, as fi putut suferi o rupere de perete uterin deoarece era fff subtire. Deci concluzia e, ca a fost cel mai bine asa. Acum fetita este f bine si nu are nici o poroblema. Fiind a doua cezariana, trebuie programata "per forza".
Sanatate maxima!

Mergi la inceput