La noi in firma suntem 4 graviduzte. Acu am mai ramas doar 3, pt. ca prima a nascut pe 17 noiembrie. Prin cezariana. Programata. Cea de a doua va naste pe 23 decembrie, cezariana programata. Acum nu stiu ce sa zic. Pe de o parte este mai bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine, dar pe de alta parte.... Am o fina care a nascut pe 15 noiembrie. Ea a vrut sa nasca normal, insa fetita era foarte mare (4,200kg) si dupa 8 ore de chinuri i-au facut cezariana. Si a avut ceva complicatii... Ma rog...
Oricum multa sanatate la toate si nasteri usoare si bebei sanatosi
Magda 29 sapt. si bebitza
Hai sa va spun cum a fost la mine. Primul copil a fost nascut prin cezariana asa ca normal al doilea tot prin cezariana am nascut. La a doua sarcina copilul a fost in prezentatie pelviana asa ca aveam toate motivele sa nasc tot prin cezariana. In mod normal trebuia sa nasc cam peste 10 zile dar spre surprinderea mea d-na doctor m-a programat pt operatie. Cand au scos-o pe bebelusa afara, a avut mari probleme cu respitatia. Si medicul neonatolog a spus ca BB trebuia sa mai stea cel putin 2 saptamani. Dar medicul ginecolog cand m-a operat a zis ca daca se declansau durerile, as fi putut suferi o rupere de perete uterin deoarece era fff subtire. Deci concluzia e, ca a fost cel mai bine asa. Acum fetita este f bine si nu are nici o poroblema. Fiind a doua cezariana, trebuie programata "per forza".
Sanatate maxima!