De pe front...
In razbelu' dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca:
- Dumnezeii ma-tii de bushca imbutzita! injura iranianu' in cea mai pura limba romaneasca de care era el in stare. Irakianu' il aude si il intreaba intr-o romaneasca stalcita:
- Bei, da de inde stii tu romineste, bei?
- Pai fecut la mine scoala in Romania.
- Zeu? Si unde fecut tu scoala?
- In Timisoara.
- Nu mai spune! Si ce scoala fecut tu, bei?
- Bolitehnica. Da' tu de unde stii romaneste?
- Pei si eu fecut scoala la Romania.
- Daaa? Ce scoala?
- Eu fecut Medicin la Tirgu Mures.
Iranianu' intre timp isi rerase pusca si incepe sa traga du irakian rafala du rafala, incarcator du incarcator:
- Ia de-aici, mama ta de ungur!
Raspunsuri
ANDRUSHKA spune:
Haideti, mai frate, sa fim mai open-minded....daca bancul asta nu te face sa razi,fie ca esti roman, ungur, irakian, iranian, somalez, alb, negru sau in picatele, atunci care?????Era un banc care ridiculiza tocmai ridicolul tensiunilor interrasiale,interetnice sau cum vreti sa le ziceti....Sa nu fim rautaciosi...Daca alte bancuri nu-s pe gustul nostru, hai sa nu le infieram pe toate. Si eu am postat aici bancuri care pe mine m-au facut sa rad cu lacrimi, minute in sir cand le-am auzit, dar aici n-a reactionat nimeni la ele, de unde am tras concluzia ca, desi am simtul umorului, nu ma pricep sa le redau si m-am multumit sa le citesc pe-ale altora. Si daca nu mi-a placut vreunul, asta e...o fi placut altora. N-am nimic cu exprimarea libera a opiniei contrare(oricum, nu cred ca lui angelp pare sa-i pese, ii da inainte...)dar nu cu malitiozitate ca la nivel de gradi. Scuze tuturor, nu m-am putut abtine....
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Pet spune:
mie imi place tare mult bancul asta (nu am absolut nimic impotriva ungurilor), il mai citisem si in trecut si mi-a facut placere sa-l recitesc.
mamica dulce spune:
si am citit bancul asta acum ceva timp si am ras de m.am prapadit,imi place teribil de mult,si sa nu creada cineva ca am ceva cu ungurii..nici gand,subscriu la ce a spus andrushka.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce