VOPSEA DE PAR

VOPSEA DE PAR | Autor: toni

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici , am si eu o intrebare.Ca sa obtii o nuanta anume de blond cu o vopsea (care?) trebuie sa te decolorezi mai intai ?Poate e cineva sa-mi raspunda cum procedeaza.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Depinde de culoarea naturala a parului tau dar si de pigment (la asta trebuie avut mare grija)
Deci daca ai o culoare inchisa atunci neaparat trebuie sa decolorezi parul ,daca nu asa cum am spus depinde de nuanta parului si de pigmentul natural...poate poti sa dai mai multe amanunte...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, trebuie sa te decolorezi mai intai si apoi sa aplici vopseaua daca nu esti blonda deja. Regula e cam asta: daca ceea ce vrei sa obtii este cu mai mult de doua nuante mai deschis decat ceea ce ai ...atunci trebuie sa te decolorezi. Eu de exemplu ma vopsesc de multi ani cu L'Oreal Recital , cel mai deschis blond cenusiu si intotdeauna imi decolorez radacinile chiar daca parul meu natural este un blond inchis-roscat.
Daca ai parul deja vopsit (mai inchis), cu atat mai mult trebuie "stearsa" culoarea veche prin decolorant. Ai grija ca radacinile naturale se decoloreaza mult mai repede decat parul vopsit chiar daca sunt mai inchise.
Pentru mai multe lamuriri...mai intreaba-ne!
Mult succes!
Ioana 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Am fo' si eu blonda vreo 8 ani la rand;nu mi-am decolorat niciodata parul inainte de vopsire si rezultatele au fost cele dorite.Parul meu natural e saten deschis(era un blond mediu pe la 14 ani cand m-am vopsit prima data)...dar se inchide pe zi ce trece!
Cred ca depinde mult si de vopsea.Eu de L'oreal n-am fost incantata niciodata.Foloseam Wella sau Bess.
Aaaa!daca esti deja vopsita categoric ai nevoie de decolorare mai intai!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Si eu am fost blonda multi ani ... ma faceam cu Loreal. Faza este ca trebuie sa-ti iei o culoare mai deschisa (mult mai deschisa daca ai parul mai inchis) ca sa ajungi cam la ce vrei tu. Eu m-am tot facut asa si cam dupa vreo 3 vopsiri (ma revopseam cam la 1.5-2 luni) am ajuns la un blond foarte deschis .... Mentionez ca eu NU am vrut sa ma decolorez inainte ....

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bravo,bine subiectul!Si eu am o intrebare,pentru ca am citit tot aici,la articole,despre pericolul de a vopsi parul in timpul sarcinii.Deja m-am vopsit de 3 ori,in primele luni ale sarcinii..cind intrasem intr-o faza ciudata de cochetarie..(incredibili hormonii astia).Acum m-am lasat de sportul asta,dupa ce am citit articolul dar sint un pic speriata.Voi fetelor cu bebelusi deja..v-ati vopsit in timpul sarcinii?E adevarat ca exista riscuri pentru bebe?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Da, trebuie sa te decolorezi mai intai si apoi sa aplici vopseaua daca nu esti blonda deja. Regula e cam asta: daca ceea ce vrei sa obtii este cu mai mult de doua nuante mai deschis decat ceea ce ai ...atunci trebuie sa te decolorezi. Eu de exemplu ma vopsesc de multi ani cu L'Oreal Recital , cel mai deschis blond cenusiu si intotdeauna imi decolorez radacinile chiar daca parul meu natural este un blond inchis-roscat.
Daca ai parul deja vopsit (mai inchis), cu atat mai mult trebuie "stearsa" culoarea veche prin decolorant. Ai grija ca radacinile naturale se decoloreaza mult mai repede decat parul vopsit chiar daca sunt mai inchise.

Draga Ioana,am vazut ca si tu esti tot in 22 de saptamini,ca si mine.Aar fi placut sa schimb cu tine impresii si sfaturi,mai ales ca sintem cam la fel dee gravide.Te pup si succes cu bebe!!!Tu stii daca e baiat sau fetita?
Pentru mai multe lamuriri...mai intreaba-ne!
Mult succes!
Ioana 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Ati facut operatiunea singure sau la coafor ?Daca ati facut-o singure cum si cu ce v-ati decolorat?Si deci care e vopseaua "cea mai ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Toni,
daca nu ne dai amanunte ... nu te putem ajuta

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Rayuela, am vazut ca ai venit deja la clubul mamicilor de martie-aprilie asa ca ...vorbim acolo despre bebei! Cat despre vopsit, nu fii speriata. Eu in primele trei luni m-am dat doar cu nuantator (asa, din exagerata prudenta) iar dupa trei luni ...am reintrat in normal adica ma vopsesc lunar. Eu cred ca te poti vopsi si tu linistita daca asta te face sa te simti bine! Si cu burta si cu radacinile "negre"....mi-ar fi picat moralul de tot!Si e important sa te simti bine in pielea ta!

Toni, cred ca in cazul tau ar fi cel mai bine sa te vopsesti la un salon. Si apoi, vazand ce exacft ti s-a facut acolo, repeti si tu acasa in zilile urmatoare.Ca e imposibil sa-ti spunem fara sa stim toate amanuntele si... de la distanta!

Ioana 22 de saptamani

Mergi la inceput