bebe in avion
buna!
....sa va spun care e problema mea...vrem sa venim de sarbatori in ro. avem un drum de 3 ore cu o escala de o ora. credeti ca bebe ar putea avea probleme cu decolarile/aterizarile? ...are doar 2 luni si e prima lui iesire...ce sfaturi imi dati?
Raspunsuri
Ann Marie spune:
Eu am zburat cu fetita mea cand avea cam o luna jumate si nu am avut nici un fel de probleme, a adormit la decolare si s-a trezit dupa aterizare.
Inainte de a zbura cu ea, eu am dus-o la dr, sa fiu sigura ca nu are nici o problema cu urechiusele sau vreo raceala usoara, si ca sa-mi confirme ca este in regula sa o iau in avion.
La decolare si aterizare i-am dat suzeta in gura, ptr ca ajuta sa nu i se infunde urechile.
Calatorie usoara si petrecere frumoasa de sarbatori
.
Roxy(mama) si Annie(bb)
Gabbriela spune:
Julian nu a vrut sa stea cu suzeta in gura cand am decolat si an aterizat... asa ca i-am dat stical cu lapte... si a mancat in timpul la decolare... la aterizare la fel. A dormit tot timpul din cauza la zgomotul acela ritmic al motoarelor. Julian doarme si acuma daca ii dau drumul la aspirator :). Sarbatori fericite si bafta pe avion.
Gabbriela & Julian 
Midori spune:
Mie doctorul din J mi-a zis ca dupa 3 luni pot sa zbor cu ea.
Eu am zburat la 6.
Dar la un drum asa scurt nu cred ca-i problema acum.
Pediatrul tau ce a zis?
Cu decolarile si aterizarilaor ar avea probleme de aceea e bine sa inghita, lapte sau sa tina o tetina.
Zbor placut!
jul spune:
multumim!
pediatrul a spus ca nu sunt probleme, dar se pare ca nu mai e cazul, pentru ca nu se rezolva cu pasaportul bb-lui, asa ca ramanem acasa.
sarbatori fericite!
simonab spune:
Jul,
Eu am zburat cu fata la 2 luni jumate. Si nu aveam decat cartea ei de identitate belgiana si certificatul de nastere. Cand am ajuns in Ro erau la pasapoarte control o familie de italieni care vroiau sa intre in tara cu copilasul mic numai pe baza certificatului de nastere al bebe-ului. Ala de la control a facut mutre ce a facut si apoi le-a dat drumul. Cand ne-a venit noua randul ala nu stia unde sa puna stampila, caci fata nu avea pasaport. I-am facut apoi in tara, ea fiind cetatean roman. A stat ala de la control ce a stat si se tot intreba unde pune el stampila caci suntem 2 persoane , deci trebuie 2 stampile si nu exista decat pasaportul meu. Imi venea sa-i zic unde sa puna stampila .... pina la urma ne-a dat drumul si noua, dandu-ne un biletel ca pt. cetateni straini pt fata si acolo si-a pus stampila.
Simona
jul spune:
Simona,
din cate stiu cartea belgiana are foto...a noastra nu are...asa ca identificarea este mai dificila. Nu vreau sa risc...
jul
simonab spune:
Asa este ! Are poza ... ciudat ca a voastra nu are poza.... eu una nu am mai auzit ! copilasul este cetatean roman ? ai intrebat la ambasada daca poti calatori si fara pasaport romanesc caci urmeaza sa-i faci in tara unul. Noi atunci am intrebat la ambasada daca ne fac pasaport pentru bebe si ei ne-au zis ca nu fac si ca se face in tara si ca o sa calatorim cu cartea belgiana si cu certificatul de nastere si in cazul cand pleci numai tu cu bebe iti trebuie acordul tatalui ca te lasa sa pleci cu copilul. Si atunci am facut o hartie la ambasada parafata de consul si parca pe ea s-a pus poza Mariei.
Simona