Buna,
De fiecare data cand ii dau fetitei mele calciu ne confruntam cu scaune moi si acide(coproculturi negative).Pediatra imi spune sa stau linistita,ca este normal.
A mai trecut cineva prin experienta noastra?
Va multumesc!
July si
Teodora-Cristiana
Sunt nedumerita
Mie mi-a recomandat medicul Ca, pentru ca bb avea scaunul moale si intr-adevar dupa tratamentul cu 10 fiole s-a legat scaunul.
Asa ca nu stiu sa-ti spun daca de la calciu sa fie scaunul mai moale?
Pupice
Mari si Kitti
&
bb Ionel
Eu i-am dat baietelului meu Calcium syrop de la Pharco si am avut probleme cu scaunele asa ca pediatra mi-a recomandat calciu lactic (nu stiu ce efect are pentru ca nu am apucat inca sa-l administrez).
Sanatate
Si eu ii dat bebelusei mele (are 2,5 luni) Ca de la Pharco de 3 zile si face caca moale rau de i se intinde pana la buricel. Nu mi-am facut griji si daca ziceti ca si voi ati patit-o inseamna ca dupa ce termin calciul se termina si cu caca moale, nu?
Multumesc,mamici ptr. raspunsuri!Tot Ca de la Pharco am folosit si noi.
Primele 4 zile i-am dat Ca de la Pharco combinat cu vit.C fiole 5ml (ptr.fixare),s-a lasat cu scaune moi,am sunat pediatra si ne-a dat 3 zile ecoflorina si Ca carbonic,scaunele s-au legat si acum continuam pana la 10 zile cu tablete de Ca lactic(1tb./zi)+vit. C natural 5 pic./zi.
Inca o data,multumesc!
Sanatate multa si "SARBATORI FERICITE!".
Va pupam,July si bb.Teodora-Cristiana