Calciu-scaun moale

Calciu-scaun moale | Autor: July

Link direct la acest mesaj

Buna,
De fiecare data cand ii dau fetitei mele calciu ne confruntam cu scaune moi si acide(coproculturi negative).Pediatra imi spune sa stau linistita,ca este normal.
A mai trecut cineva prin experienta noastra?
Va multumesc!
July siTeodora-Cristiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Sunt nedumerita
Mie mi-a recomandat medicul Ca, pentru ca bb avea scaunul moale si intr-adevar dupa tratamentul cu 10 fiole s-a legat scaunul.
Asa ca nu stiu sa-ti spun daca de la calciu sa fie scaunul mai moale?

Pupice
Mari si Kitti& bb Ionel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihnuta spune:

Eu i-am dat baietelului meu Calcium syrop de la Pharco si am avut probleme cu scaunele asa ca pediatra mi-a recomandat calciu lactic (nu stiu ce efect are pentru ca nu am apucat inca sa-l administrez).
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Si eu ii dat bebelusei mele (are 2,5 luni) Ca de la Pharco de 3 zile si face caca moale rau de i se intinde pana la buricel. Nu mi-am facut griji si daca ziceti ca si voi ati patit-o inseamna ca dupa ce termin calciul se termina si cu caca moale, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Multumesc,mamici ptr. raspunsuri!Tot Ca de la Pharco am folosit si noi.
Primele 4 zile i-am dat Ca de la Pharco combinat cu vit.C fiole 5ml (ptr.fixare),s-a lasat cu scaune moi,am sunat pediatra si ne-a dat 3 zile ecoflorina si Ca carbonic,scaunele s-au legat si acum continuam pana la 10 zile cu tablete de Ca lactic(1tb./zi)+vit. C natural 5 pic./zi.
Inca o data,multumesc!
Sanatate multa si "SARBATORI FERICITE!".
Va pupam,July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput