Real Player
Neata' !
Explicati-mi si mie, va rog, cum se poate instala real player
pe calculatorul personal!
Mie, cerandu-mi contul credit-card-ului,
si eu neavandu-l, :), nu l-am putut instala.
De asemenea as vrea sa va intreb
daca eu vreau sa-mi cumpar un laptop
imi pot pune hard-discul calculatorului personal in el?
Daca nu, cum imi transfer informatia?
Conteaza daca hardul a fost la o sursa de 220 curent
iar laptop-ul la 110?
Va multumesc foarte mult
si va rog sa imi explicati in termeni foarte simplisti,
eu fiind pe dinafara in domeniul calculatoare.
Numai bine si sarbatori fericite,
Irina si Sofia cea jucausa
Raspunsuri
Samara spune:
Eu mi-am instalat Real One Player de aici http://www.real.com/welcome/welcome.html?fromguide=yes&rpexists=true&rpv0=6&rpv1=0&rpv2=8&rpv3=1024 si daca nu ma insel e gratuit.
Samara care vrea sa fie
m34 spune:
Buna Ira,
Real Player este un program free, deci nu ar trebui sa ai nevoie de nici un cont de card! Eu am RealPlayer8, dar are vreo 5Mb si nu il pot trimite asa pe email la tine. Daca ai drum prin Bucuresti, pot sa ti-l dau pe un cd.
Daca imi aduc eu bine aminte, RP este inclus si in Netscape, iar Netscape il gasesti mai peste tot: internet, reviste de PC etc.
Daca iti iei laptop nu poti pune hdd-ul de la desktop in el, dar poti copia informatia utila pe un CD si pe urma de pe CD in laptop (sau pe mai multe cd-uri). Alte variante ar fi: legarea calculatoarelor intre ele cu un cablu serial, paralel sau de retea, dar este mai complicat la configurari. Cel mai bine mergi cu hdd-ul la o firma de calculatoare si sigur pot sa iti scrie ei cd-urile.
Nu are nici o importanta tensiunea de alimentare 220/110V pt hdd, pentru ca hdd-urile se alimenteaza din sursa pc-ului si ele au nevoie de 5V si de 12V. Sursa pc-ului este cea care se alimenteaza la 220 sau 110.
Daca mai ai intrebari, scrie pe forum sau trimite-mi un email.
Succese !
Ira spune:
Nu stiu ce sa spun...am instalat real player-ul
indicat de Samara
dar degeaba, tot nu pot asculta cu el
cursurile de franceza!
...cred ca sunt mai multe tipuri!
multumesc m34,
m-ai lamurit, o sa-mi trec tot calc. pe CD.
numai bine,
Irina si Sofia cea jucausa