A venit Mosul!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

la noi Mosu' a fost "pragmatic" anu' asta si ne-a adus hainute noi. el ar fi vrut sa ne aduca bomboane si ciocolata, da' m-am ratoit la sotu' si i-am spus ca daca gasesc dulciuri in ghetele mele - io nu prea le "am" cu ciocolata si mereu primesc :( si oricum e mancata de altcineva :) - gaseste si el o salata verde in ale lui (nici el nu le "are" cu verziturile). asa ca Mosu' probabil ne-a auzit...

acu', "citindu-va" pe voi, imi pare rau ca mi-am dorit manusi albastre... "suna" ca naiba pe langa bombonici si ciocolatele... :(

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si la noi a venit Mosu'! Din pacate eram in bucatarie si nu am prins momentul in care si-a gasit Alex cadoul. Nu am auzit decat un "maaamiiii" si inca ceva neinteles. Cand am ajuns langa el, isi desfacea deja darul. Ehhh, ramane sa-l vad la anu', daca mai crede pana atunci!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cum a reactionat ? Nu-i venea sa creada ca are ceva in ghetute ! Dar era atat de incantata cand tot mai descoperea cate ceva...
Si cum Mos Nicolae a venit de vreo 3 ori, la ea, toata ziua de Sf.Nicolae, si-a tot verificat ghetutele. Era atat de dulce....cand trecea pe langa ele, se oprea si cauta cu manuta mica prin ghetute. Mirata, ne arata ca nu-i nimic in ele.
Acum il asteapta pe "Co", Mos Craciun. Nu intelege ca darurile le va gasi sub bradut, isi tot face ghetutele cu peria.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

La inceput Danut era cam somnoros: ar fi vrut el sa mai doarma, dar deh! mami sambata la servici, dar fara mine nu doarme deloc...Statea si se uita la ghetute si nu vroia sa se apropie de ele...Apoi l-am lasat sa-si revina nitel si cand il vad ca incepe sa scoata din ghetute si sa strige "Moshiu Niculaie a adus masinutze mute curate" (a adus masinute multe colorate), "a adus camioane", "ciuke" (fructe), "bomboane si mocaciun di cuciata" (mos craciun din ciocolata), pijamutzea, catea (pijamale si carte)

cam astea au fost de la mos...toata dupa-amiaza a tot spus ca "a palat cimutele" (am spalat cizmulitele), "a adus moshiu cadouri", "masinute de la moshiu", mocaciun de la moshiu...
eu si sora-mea, ca n-am fost tare cuminti, am primit niste ciorapi din lycra 40 den - deh, vine iarna si mosu are grija de noi sa nu cumva sa umblam cu cracii goi:))))

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Andrei seara si-a frecat - ca sa nu zic la toata lumea - ghetutele si seara s-a dus la culcare ca de obicei. Dupa ce aproape toata noaptea nu am dormit - din cauza sarcinii - am asezat toate cele acolo, dimineata am ratat momentul marii INTALNIRI cu ghetele insa ne-a povestit tati.

S-a trezit dimineata si somnoros s-a dus in sufragerie sa mai stea pe canapea si cu ochii mijiti a vazut cadourile...i-a deschis instantaneu si a inceput sa tipe prin toata casa ca a veni Mosu, vezi tati ca a venit..."Maaammmaaa cate mi-a adus !!! Te iubesc Mosule, te iubesc " - acestea au fost exclamatiile lui. Bineinteles ca a venit si la mine in camera sa imi spuna ce si cum - asa era de emotionat.

Chiar a fost o faza super tare: eu am primit un ananas (fructul in stare naturala) si el o nuca de cocos. Cand am intrat in sufragerie l-am intrebat daca amandoua sunt ale lui si el a spus cam cu juma' de gura DA. Eu, "stupefiata" ii spun : ce ciudat ca si eu l-am rugat sa imi aduca un ananas, la care el, "bine este al tau" - m-am prapadit de ras cu tati.

Va pupam si numai pace & armonie in suflete,

Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

a venit sigur ca daaaaaa....
dupa ce si a sters nu prea entuziasmata ghetele, s a apucat sa faca niste desene cu indigo... mami, in bucatarie, (ea tot in bucatarie statea, ca am un colt al bucatariei amenajat ca un salonas)tocanea la niste ciuperci...

la un moment dat mami se furiseaza si aseaza cadourile, bineinteles in conspiratie cu mosu nu? apoi se intoarce tip til in bucatarie. Uf, nu mi s a observat lipsa..

dupa vreo 10, 15 minute o aud
Thea: " oare o fi venit mosu?"
Mami: de un sa stiu fato? ce, n ai vazut ca nu am parasit bucataria? si apoi mosu vine la noapte, dupa ce te culci
Thea: auzi, dom'le, anu trecut a venit tot cam pe la ora asta... adica nu dormeam...
Mami: asa o fi, dar acu nu cred, sau in fine nu stiu

si tot vorbim pe tema asta, dar nu se dadea dusa din bucatarie. intr un final: hai ca ma duc sa vad!

si acum urmeaza momentul pe care il ador... cind alearga intre cormitor si bucatarie, dar se opreste invariabil la jumatatea distantei (parca nu s ar da dezlipita de cadou) si iar fuge spre dormitor si iar spre bucatarie, strigind de mama focului " A VENIIIITTTTT!!! A VENIIITTTTT!!! MAMIII, A VENIITTTT!!!

vedeti? de asta imi plac sarbatorile!!!!

bineinteles ca ce i a adus isi doreste de cind s a nascut... toata viata ei si a dorit asa ceva...

partea nostima este ca eu, dupa ce mi am scos ciocolata din ghete, am simtit ca ar mai fi ceva intr una din ele!!! ce Dzeu sa fie? ca doar sint singurul responsabil cu asemenea apucaturi! era foarfeca domnule! da, foarfeca obisnuita a casei.... cum a putut ajunge ea in ghetele meleee.......

Mergi la inceput