Vitamina C

Vitamina C | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetita mea are aproape 7 luni si ii dau vitamina C fiole, pentru imunitate...Nu i-am facut vaccin antigripal, am auzit fel si fel de pareri...Am zis sa-i dau Vitamina C...Vreau sa va intreb acum: se dau 10 fiole pe luna? Sau 10 jumatati (ca ii dau o jumatate de fiola pe zi), adica 5 fiole pe luna? Voi cum le dati?
Va multumesc anticipat!

_Ella & Emma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Eu i-am dat lui David vit. C la 3 luni, la indicatia medicului. I-am dat cate 2.5 ml zilnic, timp de 10 zile. Acum cred ca trebuie sa-i dai mai mult fetitei tale pt ca este mai mare. Totusi, mi s-ar parea cam mult 10 ml/ zi ( adica 1 fiola). Eu zic ca 5 ml sunt suficienti. Si inca ceva - mi-a spus pediatra sa NU pastrez o fiola deschisa de pe-o zi pe alta, ci sa beau eu restul.

Sanatate si tie si fetitei si sa va ocoleasca gripa

Alina si BB David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Salina, pai jumatate de fiola ii dau...nu ai citit bine...

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Pisi..eu i-am dat lui Vlad..cate una intreaga..si 10 fiole...
nu are ce sa-i faca....chiar daca ii dai mai mult...
te pup.

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu ii dadeam lui Andrei 10 zile/luna pana in ora 12.00 - asa mi-a specificat asistenta lui- 5 ml de Vit C si totul a fost bine.

Sanatate :-)

Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Scuza-ma Ella daca te-am bagat in ceata. Oricum eu aveam in minte ca o fiola de vitamina C are 10ml (confundam cu Ca gluconic)...dar are 5 ml. Sper sa nu ma insel din nou. Deci 5ml la varsta Emmei e suficient - parerea mea. Si, asa cum spunea Andra, se da pana in ora 12 pt altfel le provoaca o stare de agitatie. Si cred ca vrei sa dormi noaptea

Alina si BB David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna Ella,
De ce nu incerci cu vit.C natural,5 pic./zi?Sunt tolerate mai bine.

Mergi la inceput