ganglion marit

ganglion marit | Autor: anchi

Link direct la acest mesaj

baitul meu, in virsta de sase ani, are un ganglion marit in zona gitului(aproximativ in dreptul ultimei masele) de aproape doi ani.
l-am operat de polipi, a terminat cu otita medie, nu mai are probleme nici cu amigdalele, dar ganglionul nu s-a retras. am consultat 2 pediatri si un orl-ist si toti mi-au spus ca nu trebuie sa fiu ingrijorata. ultimile analize i le-am facut in martie si erau bune.
vreau sa stiu daca cineva a avut asemenea probleme cu copilasii, dupa cit timp este normal sa-si revina un ganglion marit ( este cit o maslina marisoara).
ce am de facut?
la ce medic sa apelez, pe cine imi recomandati?
va multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Buna Anchi,
Si baietelul meu de 3 ani jumate are un ganglion marit cam asa cum spui tu si care se mareste si mai tare cand face rosu in gat. Doctorita mea a spus ca asa se intampla la copiii care fac f. des infectii in gat. (el are acest ganglion marit de cand era bebe). Trebuie sa recunosc ca si eu am un ganglion cam tot in aceeasi zona, care este in aceasta stare de cel putin 25 de ani..
Cu drag,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

draga simona
iti multumesc pt raspuns.
m-ai linistit.
de ce oare doctorii astia nu dau mai multe informatii cind mergi la consultatie? raspunsul tau, asa de simplu , mi-a luat o piatra de pe inima.
mie mi-au spus doctorii doar ca o sa treaca, dar eu, care sunt precum soricelul, am citit tot ce se putea despre ganglioni, pe internet, de mi s-a facut parul maciuca. Si cind am vazut ca trec lunile, anii, si ala nu se mai retrage, m-a apucat disperarea.
sanatate multa

Mergi la inceput