Cu cine seamana copilul?
Raspunsuri - Pagina 6
raducu spune:
Raducu seamana per ansamblu cu mine dar are si de la tati umpic forma parului(in V in fata), genele si unghiile de la picioare tot ale lui tati. Nasul e de la soacramea.
E o combinatie fericita.
Eu seman cu tata iar sotul meu seamana cu soacramea.
Mamica lui Raducu
ymellda spune:
Andra seamana cu tatal ei, care seamana, la randul lui, cu mama-sa, desi are gesturile si tic-urile tatalui-sau.
Eu seman fizic cu mama, dar am si firea si apucaturile mamei.
Cred ca, in general, copiii se arunca mai mult spre bunici, cam la a treia generatie de gene.
Alina si
Andra - in curand 2 anisori extraordinari !!!!
diana76 spune:
Fetelor, ei bine, ca in marea majoritate a cazurilor, eu seman cu tata, iar fratele meu mai mare seamana cu mama....si totusi noi, fratii, semanam foarte bine intre noi. 
Minunea din burtica mea nu stiu cu cine va semana, inca nu stim sigur nici ce e: baiat sau fetita, aflam peste 2 zile. Imi doresc enorm de mult ca la ochi sa semene cu mine (ochii negri) , iar la nas si gurita cu taica-sau, care e un frumos. Vom afla de-abia cand se va naste , de Paste anul viitor.
multi pupici si de la mine,

diana si bb- 21 saptamani
miruna2bebei spune:
La mine e mai simplu: am gemeni si unul seamana cu mine (brunet cu ochi caprui) si unul cu tatucu' (saten deschis cu ochi albastrii)
ioana spune:
Tudor (2,3 ani) seamana cu mine. Dar ce zic eu seamana, sunt tot eu, cand l-am vazut prima oara, asta a fost gandul dintai: "Doamne, ce bine seamana cu mine". De la tatal lui a luat doar talia, pediatra apreciind ca va fi chiar mai inalt decat tatal lui. Toate cele bune, Ioana si Tudor.
tlaura spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Din cate am dedus eu, am sanse ori sa fac o fetita care sa semene cu mine, ori Andrei cand va mai creste sa ia trasaturile mele, ori ambii copii sa semene doar cu tatal lor...!!!![]()
![]()
![]()
Pupici!
Laura, mama lui Andrei

July spune:
Daca va spun ca seamana cu varul meu de 17 ani din U.S.A.,ma credeti?
Si el aceeasi combinatie de musulmanca+roman.
Va pupam,July si bb.Teodora Cristiana.
Andruska spune:
Eu seman cu tata, ceea ce este f bine din multe puncte de vedere - e verifica.
Andrei seamana cu Daniel, cu sotul - nu se verifica (eu spun din ce imi spun diverse persoane, cu toate ca eu cred ca seamana mai mult cu mine, cu ta'su seamana la caracter)
Sa vedem cu cine va semana bulgarele de aur din burtica lui mami - sanatos sa fie ca amandoi suntem frumosi ![]()
Numai bine la toata lumea,
Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
nikkido spune:
Eu,in calitate de sora mai mica , seman cu tata,cu toate ca si de la mama am cate ceva...insa la caracter seman mai mult cu tati.Iar sora mea seamana cu mama,cu toate ca ochii nu i-a luat de la nici unul...ca tati ii are caprui,mami albastrii,iar ea ii are verzi.Dar verzi,fara urme de caprui.:)
nelia spune:
Eu seman cu bunicul, tatal tatei, Dumnezeu sa-l ierte, mai ales la caracter, dar si fizic... iar Agata seamana tot cu bunica, mama lui tati, dar stiti cum, bucatica rupta; tinind cont ca tati seamana cu mama lui, probabil ca pina la urma va semana cu tati si fizic, ca la caracter e clona perfecta. Acum mai vreau un baietel, ca poate seamana si cu mine cineva!
Cornelia, mamica Agatei