Cu cine seamana copilul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Andrei seamana leit cu mine. De cand l-am nascut a semanat atat de bine cu mine, ca prima oara cand m-am dus la alaptat,in spital (cand am nascut eu nu stateau copiii in camera cu mamele), erau zeci de copii asezati ca sarmalutele si din toti am stiut care-i al meu fara sa ma uit pe numarul de pe caciulita. Pur si simplu m-a atras, am stiut ca-i el. Si avea o moaca caraghioasa...
Dar mi-as fi dorit sa semene si cu sotul meu.

La mine insa nu s-a nimerit, eu seman cu mama iar fratele meu cu tata (Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca). Asta a fost marea mea oftica. Tatal meu avea un par superb, des si negru si pielea mai maslinie. Fata de mine si de mama care avem parul foarte prost si rar si pielea alba ca branza.
Dar asta e sanatate sa fie ca nu mai conteaza restul.

(5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Miruna mea este o enigma: cam jumatate din cunoscuti ne spun ca este mama intreaga (adica eu), restul ca este tatal intreg.
Iar noi (mama si tata) nu semanam DELOC!!!!!!!!!!!!!!!
De fapt, realitatea este ca daca are bretonul pe frunte fata ii este mai rotunda si seamana cu mine, daca ii prindem parul fruntea larga domina si seamana cu tati.
Cand s-a nascut, era EXACT ca socru-meu........

Astept sa ajunga pe la vreo 20 de ani, ca sa ne lamurim

Pana atunci, sanatate ca-i mai buna decat toate!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Matei (2 ani si 8 luni) seamana cu tati (si fizic si la caracter) si Ioan (1 an si 8 luni) seamana cu mami (la fel, si la fizic si la caracter), asha ca fiecare e cu copilul lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Irina seamana cu tati al ei insa are si ceva de la mine, parul frumos ondulat cred ca il mosteneste de la bunici, iar Matei seamna cu mine si cu mama mea, insa are momente cind aduce si cu tati. Regretul meu e ca nici unul nu a mostenit ochii mei verzi (foarte frumosi - zic altii, nu eu), amindoi au ochi caprui ca tati.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Eu seaman cu tata,fratele meu tot cu tata,iar fiica mea cu tasu. Ei, mai are cate ceva si de la mine,prin partile esentiale :))))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Nu cred sa existe vreo regula.Eu seman cu tata.Sora mea seamana cu mama.Iar fiica-mea imi seamana mie, pe cand de la taica-sau a luat doar ochii.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Toata lumea este de acord, inca de la nastere, ca Irina (2 luni) seamana leit cu bunicul (tatal meu). S-ar spune ca are trasaturile mele de cand eram mica. Ciudat este ca acum are ochii albastri, ceea ce nu exista in familia mea si nici al tatalui dar poate ca mai tarziu o sa devina verzui ca ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Eu seman cu tatal meu iar fratele cu maica-mea.
Fetita mea seamana leit cu sotul meu, cu 3 mici exceptii:tenul alb ca mine(sotul meu este mai brunetel), doua gropite in obrazul drept care sunt ale mele si stiti voi mai ce...

Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mariuca mea seamana mai mult cu sotul meu, dar a mostenit ochii verzi de la mine si sprancenele arcuite. Bineinteles ca sunt persoane care spun ca seamana cu mine, iar altele ca e leita Stef. Oricum toti sunt de acord ca e un copil foarte reusit :).
In privinta asemanarii fetelor cu tatii, la mine n-a fost asa. Seman foarte mult cu mama, mai putin culoarea ochilor pe care am mostenit-o de la bunicul matern. In schimb, sora mea a preluat mai mult din trasaturile tatalui.
Din cate stiu eu, se spune ca cele mai multe caracteristici le mostenesc copiii de la bunici. Dar exceptii sunt la tot pasul :).

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Mihai(2 ani) seamana cu amandoi :are fata rotunda ca a mea iar ochii si parul(ondulat si aspru) ca al sotului;e un dragalas...
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput