contract de casatorie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

... De obicei cel care vine cu propunerea aceasta are temeri in privinta celuilalt. Mie nu mi se pare normal acest contract!!! De nici un fel!!! Cu alte cuvinte acum cand ne iubim semnam contracte pentru cand vom fi dusmani? Hm... Caracterul omului e UNUL. Eu pesonal n-as putea sa-l jumulesc de bani ( sa stau acasa bine mersi) pe cel pe care l-am iubit candva si care este si tatal copilului meu. Asta tine de obrazul fiecaruia... Daca are incredere in mine mergem mai departe fara contract! daca nu, tschüss baiete! E drept situatia poate fi si invers... sa-i platesc eu lui! Dar tot fara contract as merge (normal,nu?). Riscul e de partea ambilor asadar!...

Nu e chiar asha, eu sunt arsa, shi nu am facut nici un contract inainte, shi daca ai citit ce am scris mai inainte, dupa despartzire a mai avut nesimtzirea sa-mi ceara 25.000,- EUR ca mi-a lasat nishte canapele, shi alte mobile din casa, shi electrocasnice, pe care le cumparasem din banii mei, shi atita timp cit am cashtigat putzin pretentziile au fost putzine, shi dupa ce am cashtigat mult, pretentziile au fost imense; shi am plecat tot pe incredere, shi spunand adio familiei mel, care tre sa recunosc ca a avut dreptate, shi a avut ochii mai deschishi decit ai mei.
Dar asta este din gresheli invetzi, shi daca nu invetzi eshti singur de vina.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

acuma imi dau seama ca ce-am spus a fost inteles direct pt cazul Ancutei. Mie mi-e draga Anca, nu m-am referit la cazul ei. Laura, sunt perfect de acord cu tine! Ce am vrut sa spun este ca aici, printre nemti, acest contract este ceva obisnuit si ca si mie la inceput mi s-a parut ceva deplasat dar intre timp inteleg despre ce e vorba, in mare parte si datorita celor scrise pe acest subiect. Nu stiu daca Anca ar trebui sa semneze acest contract sau nu (in orice caz nu fara avocat!), nu cred ca ma pot pune in situatia ei. Am incercat doar sa-mi explic ce-o fi in capul lui, pt ca e evident ca ei se iubesc si totusi... ceva este, nu?
Candva eram si eu o bataioasa, luam totul ca pe o manusa aruncata si daca ma hotaram sa o ridic era vai si-amar, insa intre timp (poate si de cand au inceput sa apara copiii...?) incerc sa fiu mai impaciuitoare, ceva de genul "stai ca nu-i chiar asa, hai sa vedem, sa mai discutam". Si eu spun multe la nervi si ma doare sufletul cand imi cer iertare pt ca imi dau seama ca asta nu sterge tot cu buretele... poate e si el asa?
Cam asta am vrut eu sa spun... din pacate nu prea am reusit, imi cer scuze, situatia e f incurcata si sper din toata inima sa nu iasa rau ca e pacat...

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

Nu e chiar asha, eu sunt arsa, shi nu am facut nici un contract inainte, shi daca ai citit ce am scris mai inainte, dupa despartzire a mai avut nesimtzirea sa-mi ceara 25.000,- EUR ca mi-a lasat nishte canapele, shi alte mobile din casa, shi electrocasnice, pe care le cumparasem din banii mei, shi atita timp cit am cashtigat putzin pretentziile au fost putzine, shi dupa ce am cashtigat mult, pretentziile au fost imense; shi am plecat tot pe incredere, shi spunand adio familiei mel, care tre sa recunosc ca a avut dreptate, shi a avut ochii mai deschishi decit ai mei.
Dar asta este din gresheli invetzi, shi daca nu invetzi eshti singur de vina.

Corinna

Nu citisem ce-ai scris.
Corinno poi ce nu te-ai "facut" somera? Sa nu-i mai platesti lui lenea? Uf... Doamne Fereste cate mai auzi, imi pare rau...

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Apropos de Ehevertrag, Adela, prietena mea ma sfatuieste in disperare sa fac unul dintr-asta, care m-ar proteja si pe mine. Si ea l-a facut dupa vreo 10 ani de la casatorie, se poate face oricand. In cazul ei, in contractul de casatorie e stipulat printre altele ca daca unul dintre sotzi moare, celalalt are voie sa ramana in casa proprietate comuna atata timp cat traieste. Sotul ei a murit si daca n-ar fi semnat contractul asta, copiii, intre timp oameni mari la casele lor, ar fi pus-o sa-si vanda casa si sa le dea partea lor de bani.
Ce tampenie cu testul de paternitate, Ancutzo, eu in locul tau l-as face, dar vorba lui Julie: cu ardei iute
Sa stii ca nu m-am indoit nici o secunda ca n-ai vrea sa muncesti, doar povesteam ce am mai vazut si eu.
Nu stiu, lupta pentru casatoria ta, nu te lasa, mai ales ca-l iubesti si ca aveti un puiutz asa de frumos!
Ai grija de tine si mult mult noroc!
Lorelei

Hm... Familia despre care ziceam nu au contractul de casatorie facut in schimb testamentul este la zi. La ei e mai complicata treaba: au un copil impreuna insa el are 2 copii din cealalata casatorie si vrea sa fie treburile clare in caz de Doamne Fereste.

Hai ca de acum vorbim de testamentede la contract de casatorie poftim unde ajungem... radem radem da` trebuie facute si astea.
Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Anca, n-am avut rabdare sa citesc tot pana la capat, dar baga-ti mintile-n cap maicuta si nu semna nika, auzi??? nimic...

Oricum, nu va avea curajul sa divorteze pentru ca-l va costa enorm, plus sa nu uitam bubele lui negre(bulinele, la fel ca in alt "caz" ;-))

Deci, stai cuminte pe funduletzul tau, nu-l baga in seama, si incearca sa nu va mai luati in coarne mai ales atunci cand e "abtiguit"!

Cat despre restul...am mai povestit noi...cainii latra caravana trece...trece si timpul...si daca tot nu va puteti inghiti nici atunci stii ce e de facut!

Cat despre avocat, daca tot vrei unul...vezi de unul din oficiu, suna la Gerichtsamt la voi, si aflii acolo mai multe informatii!

Te pupic si ai grija de voi!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

multumesc mult fetele,sunteti extraordinare,adevarul e ca nu am pe nimeni aici decat pe voi,daca n.as mai citi ceva pe DC as fi ca picata din plop si acum,la un an jumate de germania,pt ca habar n.as fi avut de drepturi si ce s.ar putea intampla,ce am nevoie pt mine si copil si cum sa ma descurc in multe situatii.
am venit aici cu inima cat china de mare si optimista (chiar a doua zi dupa ce mi.am luat licenta,si in afara de mandria mea cam asta au inteles ai mei din faptul ca m.au tinut in scoli atia ani-daca as fi ramas in tara as fi avut asigurat job super tare,dar asta e,nu.mi pare rau)..asa ..am venit aici si am vazut ca banii sunt..NU,ca nu.mi permit nici jumate cat la mama acasa,ca muncesc cat pot in casa(sau o faceam,acum nu mai am chef de nik si nici nu ma mai intereseaza ca nu.i convine),am grija singura de copil-cel putin cat a fost mic,nu am pe nimeni sa ies la un suc odata pe luna macar,n.am mai iesit din casa cu el la un film sau i pizza macar de haat-hat nici nu tin minte,sunt total dependenta de el,si pt un pachet de tigari tre sa.i cer bani-de fapt acum a inceput sa imi dea,dar am avut perioade groaznice in care ii fumam chistoacele,toate hainele mele sunt la discount in magazine ieftine si cei mai scumpi chiloti ai mei costa 1 euro.
dar...una peste alta noi speram in mai bine,si o sa fie,sunt si momente frumoase,ca daca n.ar fi mi.as fi luat demult talpasita,dar cand esti suparat te axezi doar pe necazuri,asa ca poate credeti ca traiesc cu un capcaun,nu e chiar asa,e un om bun in fond si ma iubeste mult de tot,dar fiecare cu plusurile si minsurile sale.
acum situatia e in plop,pusa la pastrare pt ca amandoi ne facem ca ploua,ne zambim dulce si nu amintim de contracte si alte belele,oricum daca mai insista eu raman ferma pe pozitii si nu semnez nimic.
cat despre hmm..patul conjugal de.al naibii nu ma duc pana nu ma roaga el frumos(uite ca m.am facut rea!!!)si serios acum,el doarme in camera neincalzita si nu pot sa.mi duc copilul acolo,orice ar fi,sa.i iasa aburi din gura cand respira si nici de dragul lui nu las copilul singur si sa tremur langa el.
Daca nu.i intra mintile in cap ,mai pupa femeie in pat la vara,dupa solstitiu

Sambata viitoare plecam in tara la ai mei (unde am centrala termica-yes baby!! si raman pana la 1 februarie(el sta doar pana pe vreo 5 ian apoi pleaca cu treaba in America) si sper sa fie totul muuult mai bine si mai romantic dupa asa o pauza de reculegere

in concluzie,nici nu stiti cat ma bucur ca existati si ca imi sunteti prietene,va pup pe toate,mamici si burtici ,si sa auzim numai de bine
cu drag,ancuta

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Vacanta placuta in Romania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mamica Dulce fugi acasa si incarca-ti bateriile cu optimism ca vor veni si vremuri mai bune.Din cate am citit nu te-ai casatorit cu el pt. bani asa ca daca e dragoste la mijloc exista dorinta de mai bine impreuna.Mult curaj,destinde-te acasa si du-te cu forte noi inapoi la cuibul vostru.Da-le in colo de discutii despre contractul de casatorie(Doamne ce naspa suna!) si chiar daca financiar treburile nu sunt asa roz la inceput,cu timpul se vor imbunatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Ancuta,

nu am mai intrat de mult pe DC, ca am multa treaba, si am si musafiri, mama mea si inca o prietena din Romania. De asta nici nu am citit subiectul tau, dar sa sti ca din ce mai citeam din raspunsurile tale, banuiam ca ai probleme...imi pare tare rau, dar cred, asa cum au mai zis si altii, ca inca va iubiti, deci aveti totusi sanse sa va fie bine, pana la urma. Despre contract, si eu sunt de parere sa nu semnezi nimic, pana nu vorbesti cu un avocat. Eu cunosc unul bun, dar in Aachen. Am insa un prieten jurist, in Bonn, as putea sa il mai intreb despre asta. As vrea tare mult sa ne vedem, pacat ca nu esti mobila si tu, cel mai simplu ar fi fost sa treci tu pe la noi, dar fara masina mica este tare complicat. As incerca sa ajung eu pe la tine, pana in Euskirchen sunt numai vreo 40 km de la mine. Problema este ca saptamana viitoare lucrez in Bonn, si pana tarziu, dar daca tu ai un pic de timp, as incerca sa fac cumva, sa ne vedem. Cel mai bine ar fi sa imi trimiti telefonul tau pe PM, o sa te sun maine, daca vrei, sa stabilim ceva. Asta in cazul ca mai ai tu timp , pina pleci acasa. Imi pare tare rau ca nu am citit mesajul tau mai devreme...asta este, eu sper din suflet sa reusesti sa iti reincarci bateriile acasa, si sa vii mai optimista si mai puternica inapoi! Uite cate fete sunt aici alaturi de tine!
Te sarut, cu drag,
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ancutzo, cum va mai merge? va impacatzi mai bine? e in continuare dulce cu tine? Aveti grija de voi si multa, multa fericire

Lorelei

Lorelei & Family

Mergi la inceput