La cate sapt se vede bb la eco?

La cate sapt se vede bb la eco? | Autor: gongutza

Link direct la acest mesaj

Am si eu o nelamurire,ingrijorarea sau cum vreti sa-i spuneti.Sunt insarcinata in 6 saptamani,sau cel putin asa cred,testele de sarcina au iesit pozitive,ultima menstruatie a fost pe 20 oct 2003,dar stiu sigur ca ovulatia a fost in ziua 21.La ecograf normal nu se vedea nimic ieri,dar mi s-a spus sa mai astept o saptamana si sa revin la control.
Pe buletinul ecografic sunt niste "chestii" pe care nu le inteleg si as avea nevoie de sfatul unui medic care e dispus sa ma lamureasca putin: spatiu douglas fara lichid (cum ar trebui sa fie),uter avf,74/37/47 la ultima eco era mai micut,de aici deduc ca e putin marit.Miometru normal,endometru ecogen,9.5mm,canal endometrial vizibil.Ce inseamna ecogen????
Dupa 3 teste pozitive,sani durerosi,stare de greata,somnolenta credeti ca totusi nu e posibil sa fiu insarcinata????

Va multumesc mult pt raspuns.

adina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Adina, stai linistita, esti gravida. Ia-o si tu mai usor, stiu ca ti-ai dorit bebele foarte mult, dar nu te dispera asa usor. Daca doctora ti-a spus sa stai linistita, a avut ea motive.
Ce inseamna ecograf normal? Nu ai facut ecograf cu sonda intr-vaginala? Ca nu e posibil sa vada bebele la varsta asta decat cu un asemenea ecograf din cate stiu eu.
Eu nu am facut inca nici un ecograf si am stat linistita si m-am rugat la Dumnezeu sa fie totul bine. Daca nu ai manifestari nefiresti, cum ar fi sangerarile, nu trebuie sa iti facia sa mari probleme.
Ai grija de tine,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 14 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Se pare ca am intrat la alt forum decat cel la care voiam sa intru. Tu asteptai desigur raspuns de la cineva de specialitate.
Scuze. Oricum, bafta multa si sarcina usoara

Cu drag,
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

La 7 saptamani de sarcina si 9 de la UM se vede bb la eco vaginal .Este cea mai frumoasa eco din sarcina.Bb are manute,un pic de picioruse si o inima mare care se vede cum bate.A fost prima mea eco de sarcina.

Gabi.

Mergi la inceput