disperare...

disperare... | Autor: flaviutza

Link direct la acest mesaj

buna...tocmai am aflat ca asa zisul meu prieten din copilarie, patronul la caream lucrat nu mi-a facutcarte de munca atunci cand mi-a promis si mi-a cerut actele..pur si simplu avea de gand sa ma lasse asa..sa nasc si sa aflu ca nu am carte de munca atunci cand voiam sa intru in maternitate...
stiti cum am aflat? mi-am gasit un serviciu la stat, si ma pregateam de transfer, cand colo...nu am carte de munca...deci o sa am numai 5 luni lucrate, ma rog, la stat imi fac acum cartea de munca..
l-am amenintat ca il denunt...s-asperiat evident,ptcaniciunulnu arecartede munca acolo...ziceca imi face acum...ha ha..ce gluma buna..
sp[uneti-mi si mie, Marius sau Liviu unde ma pot adresa sa-i trimit un control , asta cat mai curand...cacespune el, ca-mi face si-mi plateste asigurarile un an de zile din urma stiu sigur ca nu se poate...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Control poate sa-i faca inspectoratul teritorial al muncii.
In ceea ce priveste plata asigurarilor retroactiv, ar putea incerca. Romanul se indupleca usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai bine insista la el; stiu sigur ca se poate daca deschizi usa cu capul...Sa ti-o faca retroactiv macar cat se poate... Succes!

Adina+BB27W

Mergi la inceput