Tratamente naturiste pt par si fata

Tratamente naturiste pt par si fata | Autor: pengunica

Link direct la acest mesaj

Poate a-ti mai discutat despre acest aspect, dar intrucat eu sunt noua rog sa ma iertati daca deschid din nou acesta discutie.
Pentru ca am vazut ca sunteti iscusite in toate cele,incepand de la mancaruri si bucate alese pana la cum se cresc copii ,m-am gandit ca pot afla sugestiile voastre si in ceea ce priveste ingrijirea tenului si a parului,nu doar cu masti cosmetice din comert[sunt bune si alea daca stiti ceva bun] ci si cu cele naturale invatate de la mamele voastre si nu numai.
Va multumesc ANDRA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Bine ai venit pe forum si ce coincidenta ca ne cheama la fel !!!

Ptr par: eu am folosit cu succes un amestec din galbenus de ou, o fiola de vit A, o lingura de alcool. Cu chestia asta se sta pe par cam 1 ora si iti acoperi capul cu o punga de plastic - dupa acest timp se spala normal parul cu sampon.

Te mai poti da cu ulei de masline - tot asa stai cu el pe par aprox 1 ora si te speli normal. Tratamentul se aplica cam o data pe saptamana - depinde cat de deteriorat ai parul.

Ptr ten - eu imi fac o masca cu tarate, miere de albine si putina banana. Stau cu ea pe fata pana se usuca dupa care ma clatesc cu apa calduta.

In general - depinde de ten - sunt bune si f multe fructe si legume. Eu cand fac vara salata, iau de ex, castravetele si mi-l pun pe fata si stau cu el pana uit de mine. Ptr mine este f bun.

Sper sa iti fie de folos si numai bine,

Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

mersic ANDRUSKA am sa le incerc dar pe aia cu tarate nu pot ca aici nu stiu daca au

Mergi la inceput