fetelor,spuneti-mi si mie cum este atunci cand ai ghinionul sa treci prin asa ceva.e foarte dureros?ma refer si la durerea din timpul interventiei,dar si la cea de dupa.cat de repede te refaci?exista scurgeri,ca dupa nastere?
ce se intampla?cum e?
multumesc.
Draga Amik din pacate am avut si eu necazul asta. Mi s-a oprit sarcina din evolutie la 9 saptamani si a trebuit sa-mi faca chiuretaj. Durerea a fost f. mare in timpul chiuretajului cu toate ca-mi facuse anestezie ci mialgin si xilina. Dupa chiuretaj nu mai simti nik...doar un mare gol sufletesc care nu se compara cu nici o alta durere! Scurgerile sunt dupa aceea ca la un ciclu normal puitn mai abundente.
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva daca ma intrebi pt. tine. Bafta si-ti doresc sa iei decizia cea mai buna! Oare chiar e necesara interventia?
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu
Draga Amik,
Din pacate eu am trecut prin asa ceva de curand. Durerea a fost numai cea sufleteasca (sarcina oprita in evolutie). Durerea fizica aproape nici nu a existat. Eu am facut chiuretajul cu anestezie generala. Nu am simtit nimic nici in timpul nici dupa chiuretaj. O fiola pentru anestezia generala costa in jur de 300.000 lei.
Singura problema de dupa a fost si este in continuarea reglarea menstruatiei.
Multa sanatate,
Flory