Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema si sper sa ma ajutati. Sa va spun despre ce e vorba. Am avut o dereglare hormonala si m-am ingrasat aprox. 10 kg. Am facut un tratament si acum am slabit la greutatea pe care mi-o doream dar mi-au ramas depozite de grasime si pielea mea arata foarte urat pe burta si pe spate. Parca sunt o baba cu pieile cazute si am doar 28 de ani.
Ce sa fac? Ma simt foarte rau cand merg la proba la croitoreasa si trebuie sa ma dezbrac sau cand ma uit in oglinda.

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Singura posibilitate este sa te apuci de sport, de gimnastica.
Daca iti place sa inoti, te duci frumos la un bazin.
Daca nu, poti face exercitii si acasa.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna,
Inafara de sport care este necesar, iti propun si sedinte de masaj care pot ajuta, mai ales cele cu petrisaj (ca la aluatul de cozonac)...sint foarte eficiente !
Succes,

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Luminita,

mie mi-e cam greu sä-mi inchipui, cä la numai 10 Kg in plus, poti avea o piele asa de uritä pe corp, dupä ce ai släbit!!!
Sä-ti spun si de ce...eu m-am ingräsat la a 2-a sarcinä 20 de kg, care erau si ele sä zicem cam la jumätate, impärtite pe tot corpul, sau mai bine zis in zonele sensibile!!
Dupä ce am näscut, am släbit la loc, iar pielea si-a revenit, färä sä fac mari eforturi!!...de sport si alte minuni chiar cä nu aveam timp....copiii erau pe primul plan, iar eu....pe ultimul!!!
Totusi, tind sä te cred, atita timp cit ai postat subiectul ästa!!!...se pare cä este o problemä mare pt. tine.
Pe lingä ce a scris Crinuta, ai putea sä faci dus cald, dupä care ii tragi cu unul rece si asa de citeva ori la rind.
Eu practic "tactica" asta de aproape 3 ani, dar din motive de "tinerete färä bätrinete!!!"
Aceste dusuri intäresc in primul rind sistemul imun si pe lingä asta sint bune si pentru piele ( o fac mai elasticä ). Este in principiu ca un exercitiu pt. piele, dacä vrei, direct!!!...la apa caldä, pielea se dilatä ( porii ), iar la cea rece, se contractä...si asa obligi pielea sä facä "putinä miscare"
Eu cred cä meritä sä incerci, dacä te streseazä asa de tare problema asta...mai ar fi si niste impachetäri cu tot felul de creme, dar aici nu stiu prea exact...ar trebui sä cauti ceva naturist, care ar hräni pielea pe de altä parte, ca sä-si recapete elasticitatea. Eu am numai 2 cärti pe aici, dar nu este nimic despre cazul ästa!!...poate fetele din Ro stiu mai multe.
Succes!!!
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roossa spune:

ai incercat o crema pt. vergeturi?lipoabsorptie?ceva (crema) anticelulitic?

Mergi la inceput