Pentru cei care traiesc in afara Romaniei!!
Raspunsuri - Pagina 2
viorela hoff spune:
"Eu nu ma mai duc azi acasa...
Potop e-napoi si-nainte,
Te uita cum ninge decembre,
Nu rade...citeste inainte."
Aud in minte vocea lui Alifantis, putin graseiata, si imi dau seama, ca amintirirle mele au ramas, undeva... acolo departe... intr-unul din cuiburile sufletului meu. Dar nu regret nimic.
Vio
tlaura spune:
Multumim din suflet Corina; pentru catecel si pentru faptul ca te-ai gandit si la noi!
Sa fii fericita!
Laura, mama lui Andrei
remy spune:
Multumim mult Corina pentru ca te-ai la noi.Citind cintecul am dat apo la soricei
.
fericite si numai bucurii
Claudya spune:
Multzumim,Corina!!!
Lulu 75,
!!!
S-aveti un Craciun,asa ca acasa ,cu mireasma de Iisus nascut in iesle,cu colidele dragi,toate nascute sub zapezi !!!
Noi plecam acasa
....abia astept!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
Irinel spune:
Sunt mai putin de 3 saptamani si o sa fiu acasa, in Romania. Si intotdeauna in timpul asta, cand se apropie plecarea ii visez atat de mult pe ai mei, si nu mai am rabdare...
Mi-au dat lacrimile citind versurile si mi-am adus aminte ca anul asta inca n-am ascultat colindele si ca e ceva timp de cand nu l-am mai ascultat pe Alifantis.
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 14 (DPN 9 iunie)
DARAEL spune:
Sa stii ca ne place si noua !
DARAEL - DIN ROMANIA !!! HI, HI, HI ! 
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Oblio spune:
http://www.colinde.org/
Iata un link unde puteti aculta dragele noastre colinde romanesti. Eu il folosesc in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna!
Acum, initiativa voastra m-a facut sa ascult din nou si sa m-apuce un dor nebun de tara, de familie, de copii!...
astoian spune:
quote:
Originally posted by lena
Zic si eu ca Aura...m-ati facut sa dau apa la soricei...cat de frumoasa e zapada la munte, si ce dor mi-e sa vad un pic de munte!Sotul meu nu stie ce este o gutuie! si nici in engleza nu stiu sa-i zic...
Vape toate, Lena si
Freya
Lena, nu stiu in ce localitate locuiesti dar poti gasi gutui la turcii care comercializeaza fructe si legume in piete. Sigur ca nu sunt la fel de bune si aromate ca cele de acasa dar macar isi poate face o idee.
si pupici, adina si
Andrei

& sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)
Freya