tratament pentru afte
Buna la toata lumea! N-am mai trecut de mult pe aici dintr-o foarte mare lipsa de timp, dar am nevoie de voi.Copilul meu de 1 an si 4 luni are o afta pe limbuta. Stiti voi vreun remediu?
Va rog!
Va pup!
sorm
Raspunsuri
MarikaStefan spune:
O tamponare cu albastru de metil, se gaseste infarmacie, de 2-3 ori pe zi, local doar pe afta sa nu-i faci toata guritza albastra. Vezi motivul de la care face.
sorm spune:
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Cred ca laptele a fost de vina pentru ca am schimbat sursa. Acum pare sa fie mai bine desi nu l-am dat cu nimic. La glicerina boraxata ma gindeam si eu.Multumesc inca o data pentru ajutor.
va pup!
sorm
lorelei_19 spune:
apropos de afte, fiica-mea- are 12 ani, face mereu afte in gura, de cand o stiu. cred ca nu exista luna sa nu faca o afta. am incercat diferite remedii, dar apar iarasi si iarasi. cum sa fac sa o scap?
otau spune:
Eu am cumparat de la farmacie "Solutie pentru afte bucale". Este un flacon de sticla micut cu o solutie care se aplica pe afte cu ajutorul unui betisor cu vata. Este foarte eficienta. Este produsa in Romania. Este foarte ieftin.
Aurora
Alyssa spune:
Glicerina ne-a ajutat sa vindecam aftele mereu. Are gust dulce, deci copii mici nu se opun. Puneti pe o bucatica de pansament si stergeti locul cu afta si imprejur de citeva ori pe zi. Va trece imediat.
Mult success!
Alice
Saso spune:
despre afte, pot sa va spun o groaza! am facut de cind ma stiu... si am remarcat ca de fiecare data cind aveam contact cu altcineva: de ex am facut baschet si daca vre-o fata beea din sticla mea, a doua zi aveam afta! daca in sapt aia iar beea nu mai faceam... doar daca sa zicem ca mai venea a treia.. asa ca dupa ce organismul meu facea cunostinta.. cu saliva..respectia...era ok! de ex.. daca mergeam la bunici, matusi.. si mincam acolo... prima masa era ...ca o sa am afta(daca de ex nu mincam de vre-o luna)... de aia nu mincam nicaieri si nimic numai de acasa si duceam cu mine! apoi a fost o vreme cind n-am mai facut.. iar acum dupa ce am nascut vad ca iar incep! Am fost la piata si mi-am luat o clatita! Normal.. ca am..o afta!!!!
toptul tratam cu glicerina boraxata!
sanatate
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Mazarica spune:
Eu stiu ca tratamentul pentru afte , glicerina boraxata + staminci n ( se iau si pastilute) il iei inca 14 zile dupa ce ti-a trecut ultimul semn de afta. Asta pentru ca la suprafata dispare, dar ciuperca inca traieste, de aceea trebuie sa continui tratamentul.