tratament pentru afte

tratament pentru afte | Autor: sorm

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea! N-am mai trecut de mult pe aici dintr-o foarte mare lipsa de timp, dar am nevoie de voi.Copilul meu de 1 an si 4 luni are o afta pe limbuta. Stiti voi vreun remediu? Va rog!
Va pup!
sorm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Clateste-i gurita CU CEAI DE MUSETEL ca este dezifectant. Numai bine

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

O tamponare cu albastru de metil, se gaseste infarmacie, de 2-3 ori pe zi, local doar pe afta sa nu-i faci toata guritza albastra. Vezi motivul de la care face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Poti sa-i dai si cu un pic de glicerina boraxata.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorm spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Cred ca laptele a fost de vina pentru ca am schimbat sursa. Acum pare sa fie mai bine desi nu l-am dat cu nimic. La glicerina boraxata ma gindeam si eu.Multumesc inca o data pentru ajutor.
va pup!
sorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Poti folosi si Nystatin suspensie orala, e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

apropos de afte, fiica-mea- are 12 ani, face mereu afte in gura, de cand o stiu. cred ca nu exista luna sa nu faca o afta. am incercat diferite remedii, dar apar iarasi si iarasi. cum sa fac sa o scap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am cumparat de la farmacie "Solutie pentru afte bucale". Este un flacon de sticla micut cu o solutie care se aplica pe afte cu ajutorul unui betisor cu vata. Este foarte eficienta. Este produsa in Romania. Este foarte ieftin.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Glicerina ne-a ajutat sa vindecam aftele mereu. Are gust dulce, deci copii mici nu se opun. Puneti pe o bucatica de pansament si stergeti locul cu afta si imprejur de citeva ori pe zi. Va trece imediat.
Mult success!
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

despre afte, pot sa va spun o groaza! am facut de cind ma stiu... si am remarcat ca de fiecare data cind aveam contact cu altcineva: de ex am facut baschet si daca vre-o fata beea din sticla mea, a doua zi aveam afta! daca in sapt aia iar beea nu mai faceam... doar daca sa zicem ca mai venea a treia.. asa ca dupa ce organismul meu facea cunostinta.. cu saliva..respectia...era ok! de ex.. daca mergeam la bunici, matusi.. si mincam acolo... prima masa era ...ca o sa am afta(daca de ex nu mincam de vre-o luna)... de aia nu mincam nicaieri si nimic numai de acasa si duceam cu mine! apoi a fost o vreme cind n-am mai facut.. iar acum dupa ce am nascut vad ca iar incep! Am fost la piata si mi-am luat o clatita! Normal.. ca am..o afta!!!!
toptul tratam cu glicerina boraxata!

sanatate

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu stiu ca tratamentul pentru afte , glicerina boraxata + staminci n ( se iau si pastilute) il iei inca 14 zile dupa ce ti-a trecut ultimul semn de afta. Asta pentru ca la suprafata dispare, dar ciuperca inca traieste, de aceea trebuie sa continui tratamentul.

Mergi la inceput