Cu bebe pe munte?

Cu bebe pe munte? | Autor: Mica

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Baietelul meu (Daniel)are deja 5 luni. Locuim temporar in Germania, iar de sarbatori mergem in tara. Ne gandeam sa urcam 2-3 zile la Straja, bineinteles cu bebe. Dar nu stiu daca se poate!
A urcat cineva cu un copil asa mic pe munte?

Multumesc,

Mary

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ummm..eu una nu m-as incumeta la asa ceva..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Nici eu n-as face asta...
Toate cele bune.

lilib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La ce altitudine este? Ca mai mult de 1000 de metri nu prea e voie...Cu Sofia am urcat abia pe la 10 luni., si era aclimatizata, ca stam toata vara la Busteni.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu prea v-as sfatui... Puiul e prea mic. Doamne fereste, daca aveti vre-o urgenta? Mai bine o lasati pentru la anul.
Sarbatori fericite!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Super ! Straja e o statiune extraordinara si sunt convins ca si Daniel o sa se bucure de zapada...

Iar despre griji ? De ce sa le aveti ? Straja nu este la capatul pamantului si, pe cuvant de pionier, si acolo s-au nascut copii si au crescut mari si voinici !!! Hi, hi, hi !!!
Cu un pic de grija - adica masurile elementare pe care le luati la asemenea varste ORIUNDE ATI FI, o sa aveti parte de un concediu extra !!!

Distractie placuta !

DARAEL & BB (saptamana 28)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu nu te-as sfatui sa mergi ca micu' la Straja...Doamne fereste sa ninga si sa prindeti o furtuna de zapada ca nu mai ai cu ce urca...si atunci sa te vad cum te descurci...
Eu una nu m-as incumeta...
Tocmai de treaba asta vorbeam cu sotul meu pentru anul viitor pentru ca acum sunt si abia ma misc...dar anul viitor il lasam cu ai mei si mergem la ski...boala mea...
Mergeti singuri, parerea mea... e frumos la Straja, foarte frumos!!!!
Pupici!!!!!!!!!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Cred ca e prea mare tevatura pentru un bb. Sa-i schimbi dintr-o data totul... pentru voi o sa fie super dar el nu vede asta ca vacanta ci o modificare in ce stia el.
Eu nu as pleca. Dar poate poti sa-l lasi la cineva din familie care se poate ocupa de el.
Si apoi nu stiu ce plimbare o sa fie aia cu catelul si purcelul dupa tine, daca se simte bine bb, daca... daca...

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Pana la urma ne-am hotarat sa nu mai mergem. Intr-adevar bb este prea mic si cine stie...si acolo chiar ca numai medic pediatru nu gasesti. La anul....As putea sa il las la bunici, dar parca nu chia acum, sa mai creasca putin.

Sarbatori fericite la mamici si bebei!
http://community.webshots.com/user/maridaniel

Mary

Mergi la inceput