Mamici de ian-feb 2004 (19)

Mamici de ian-feb 2004 (19) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuarea....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

URA, UN NOU VOLUM!
SA FACEM URARILE:
LA MULTI ANI ANDRA, ANDRUSKA SI ANDREI!
fetelor, sa aveti parte de multa fericire, bucurii si sanatate!
Andrei, LA MULTI ANI! Sa-ti aduca mama un tovaras de joaca la fel de frumos si destept ca tine!
Fabi, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de un BB sanatos!
Va pup,
Adina+BB27W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

'Neata fetelor,
Am onoarea sa deschid un nou capitol, multumim Vilma.
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui azi: Andra, Andruska si Andrei.
Nu am avut timp sa va scriu ieri dar am citit toate mesajele. Eu ieri am stat mai mult pe acasa, (ce bine ca a venit mama!)am facut mancarica si am mancat de am spart. Azi voi pleca intr-o vizita.
Dulci este f. agitat, isi face loc prin burtica. Burtica mea cum spunea si Adriana creste vazand cu ochii.
Lia sunt de acord sa ne vedem, singura problema este ca eu mai merg si saptamana asta la birou. Oricum incerc sa te sun marti. Eu ma ingrijorez ca am luat prea multe kg. fata de cum arat.
Va doresc un weekend placut!
Layla & Dulci 34 saptamani

Mergi la inceput

Layla, am vazut ca ai reusit pana la urma sa intri. Asta era, ne schimba Vilma volumul! in ritmul asta (1 vol/sapt) facem ceva arhive!
Carmena, cred ca e mai bine ca s-a apropiat momentul! O sa va bucurati de bebita de sarbatori! in plus, e mai bine in intervavul asta, ca nu sunt medicii agitati cu sarbatorile, nu? Si scapi mai devreme, cred ca abia astepti sa dormi si tu cum trebuie...
Adlemi, mi-ai reperat luminitele? Le-am verificat aseara de 3 ori sa vad daca sunt in regula. Se pare ca vom ramane noi 2 sa terminam ultimele volume...
Lia, ce personalitate puternica duci in burtica! Sa vezi ce va pune la punct imediat dupa ce iese. Tati la colt, mami da-mi papa...
Adriana, acum mi-ai facut tu pofta. Am sa dau comanda la chelner...
Ce urat e azi de ziua nationala...Vreoiam sa iesim la cumparaturi, dar l-am trimis doar pe sotul meu. Eu stau in patut la caldurica.
Va pup frumoaselor,
Adina+BB27W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani de Sf. Andrei celor care purtati acest nume sfant, dar si tuturor burticilor, bb. lor, mamicilor si copilasilor !

Distractie placuta tuturor !

DARAEL & BB. (saptamana 28)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Ce faceti, de nu mai zice nimeni nimic? Eu mai uit la Academia mamicilor; sunt prezentati TRIPLETI.
O zi buna in continuare,
Adina+BB27W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Ce surpriza cu volumul asta! Ma tot uitam la vol. 18 si eram dezamagita ca nu mai scrie nimeni nimic. Si ce sa vezi... Scria, dar in alta parte.
La multi ani Andrelelor, Andreilor si derivatilor, sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi.

Eu am facut azi putina treaba, m-am culcat, acum m-am trezit sa mai fac putina treaba, iar o sa ma culc si tot asa. Aseara am facut o placinta de dovleac, sotul meu e innebunit dupa ea si de mult am promis ca o sa-i fac si eu (pina acum ii facea mama). Am luat reteta de "la bucatarie".
Carmena, iti tinem pumnii sa fie totul bine, sintem alaturi de tine. As vrea sa-ti spun "fii barbata", dar cum barbatii nu rezista la durere, iti spun doar ca o sa treaca si asta si sa vezi ce bine o sa fie cu puiul in brate.
Otilia, si eu ma laud cu vreo 18 kg, mai aveam un bagaj si dinainte de sarcina, asa ca dupa ce terminam cu volumele de mamici si bebelusi, trecem la "cum slabim". Ne luam acolo la intrecere .

Pupici si caldurici.
Diana - 34 saptamini.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,
M-am intors si eu din vizita unde am papat de am spart.
Adina am vazut si eu emisiunea cu tripletii. Ce frumos!!! Cand ma gandesc cat de greu trebuie sa le fi fost, si cat de bine aratau mamicile de tripleti.
Diana si eu am facut ieri placinta de dovleac, sotul nu se prea omoara, ma lupt eu cu ea.
In rest noi am papat sarmalute, bune bune.
La tv nu este prea mare lucru de vazut, cam plictiseala.
Pupici,
Layla & Dulci 34 saptamani

Mergi la inceput

Oare ce-o fi cu placinta asta de dovleac, ca si mie mi-a adus soacra-mea? Se face acum, de Sf Andrei? Nici mie nu-mi prea place, dar sotul meu si-a bagat trompetuta si a lins-o aproape pe toata.
Da, Layla, ce bine aratau mamicile de tripleti! Si noi ne vaicarim atat cu unul! Sotul meu, care s-a uitat si el, mi-a zis ca macar gemeni sa fi facut...Asa ne plac cand sunt mici! Eu am totusi planuri mari: l-as face imediat si pe al doilea. Imediat - adica sa fie diferenta intre ei de apx 1 an. Asa ca nu-i bai cu patutul, daca nu e buna culoarea! Il folosim in 2005. Sper sa-mi iasa planul; ma rog sa fie totul in regula cu BB nr.1.
Va pup si va astept la taclale,
Adina+BB27W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Fetelor, va rog fffff mult sa ma certati rau de tot ca nici eu nu am cuvinte sa ma cataloghez... Azi am fost la eco. si totul este bine dar cum va spuneam, in ultimul timp la eco. bb nu statea sa i se vada sexul. La 18 spat mi s-a spus ca este fetita (90%) iar acum aflu ca mai mult ca sigur este baietel. Sotul meu este f fericit dar eu am plans de ciuda ca nu este fetita... Inteleg sa fi fost in sinea mea un pic dezamagita dar chiar sa plang... nu-mi vine sa cred ca sunt asa de rea... de n-am cuvinte ...pe de o parte ma cert singura dar tot nu pot fi incantata... si este doar copilul meu din burtica pe care mi l-am dorit si mi-l doresc atat de mult.... Poate este din cauza ca nici nu m-am gandit vreodata serios ca ar putea sa fie baiat si de atunci cand mi s-a spus ca este fetita si imi doream fetita, practic nici nu m-am mai gandit altefel.... Sper sa imi revin cu moralul ptr. ca este absurd sa ma simt asa... Niciodata nu m-am gandit ca as putea reactiona asa... daor cel mai important este sa fie sanatos! Cand imi revin din starea asta apatica o sa ma gandesc si la un nume si o sa imi scot din cap imaginile cu fetite mici! Eu sunt de vina, ca desi am tot zis ca ce o fi o fi(din pdv al sexului)... practic nu m-am gandit vreodata nici 1% ca ar fi baietel... Dar o sa fie un baietel sanatos, dragut, cuminte si destept ! Incep sa ma autosugestionez...asta este bine!

Va pup,
Helen, - sapt 31 ( dupa eco. sapt 32)

Mergi la inceput

Helen, sa-ti traiasca baietelul! Si eu am trecut printr-o stare similara. nu am plans, ce-i drept, dar depresie...tot am avut. Nici eu nu am putut sa mi-o explic, in fond ce conteaza sexul copilului, sanatos sa fie! Eu cumparasem multe lucruri si chiar patut roz. Am hotarat sa le folosesc oricum, la urmatorul! Asta in cazul in care e baiat (nu fii nici tu sigura inca ca e 100% baiat...)
Sa vezi ca ai sa te obisnuiesti cu ideea, in 1-2 zile ai sa-ti faci deja planuri cu baietelul.
Te pup,
Adina+BB27W

Mergi la inceput