Unde faceti Revelionul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Noi anul asta ne-am hotarat sa parasim meleagurile romanesti si alaturi de inca o famile vom petrece pe malul lacului Bodensee.vom fi inconjurati de mai multi romani si desi ne vom afla printre nemti acest reveliona va fi in stil romanesc, cu formatii romanesti.Eu sper ca va fi super, sa fie ceva de neuitat. Petrecere frumoasa oriunde v-ati afla.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Acasa,in Ro!!!!Pentru mine nu va fi chiar acasa,caci va fi la parintii sotzului,dar stiu sigur ca va fi minunat,caci e primul revelion cu gangurica de 5 luni atunci.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Acasa, in familie !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

In general revelioanele din ultimii ani le-am facut fie acasa (in sensul de in casa)pentru ca fetita mea era prea mica, fie (pentru simplul motiv ca mereu am lucrat de revelion si nu ne-am permis sa ne deplasam) altundeva in Bucuresti, cu citiva prieteni.
Anul asta (pentru ca am avut noroc si nu voi lucra si pe 31) vom merge insa la Bran cu un grup mic dar inimos de prieteni unde vom sta 4 zile. Ne incarcam bateriile pentru ca la anul vine bebe mic si atunci vom sta din nou acasa (in sensul de in casa...)

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

lulu, se pare ca de la 15 decembrie nu va mai fii nevoie de viza pentru Elvetzia

Noi schimbam anul in Praga!

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by biankita

lulu, se pare ca de la 15 decembrie nu va mai fii nevoie de viza pentru Elvetzia
Noi schimbam anul in Praga!
biankita

Asa stiam si eu, dar nu se mai aude nimic. La politia din Elvetia nu se stie nimic inca, iar pana nu primeste sotul meu permisul de sedere nu pot pleca nici eu. Asa ca.......

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Eu inca nu stiu unde voi face Revelionul. Sotul meu e plecat in Elvetia iar eu nu stiu daca voi primi viza ca sa fiu acolo cu el. Mi-as dori tare mult sa fim impreuna pentru ca este primul Revelion ca "proaspat insuratei" .
Sper ca anul viitor sa il petrecem si noi cu un

Luminita

Luminitzo de ce nu-ti face soacra ta o chemare si mergi acolo (aici ) ca si turist .... macar esti impreuna cu sotul tau de revelion... (asta in cazul in care el nu vine in tara romaneasca...)
Eu pana mi-am primit actele de sedere am petrecut sarbatorile aici (in Elvetia) ca si turist. Macar am fost impreuna cu sotul.

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Noi o sa facem revelionu acasica la caldurica la ce burtoi voi avea nam nici o sansa sa plec undeva.
Of ce mi-as fi dorit sa pot face sarbatorile acasa

Anita+bb Rachella 33W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Pana acu i-am facut doar in familie si ne-am cam plictisit. Anul asta facem mare party!!! Acasa, cu multi musafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Soacra nu imi poate face chemare atata vreme cat dosarul meu e inca in asteptare la Lausanne. Asa mi-a spus. Tu Adela cum ai procedat? Se pare ca voi face Sarbatorile fara sotul meu.

Luminita

Mergi la inceput