URGENT!

URGENT! | Autor: mariana75

Link direct la acest mesaj

Buna :)
Fetelor, maine la ora 8 ma interneaza la spital... si tot maine dimineata nasc prin cezariana o fetita :) (mai am un baietel de 2 ani si 2 luni).
Am probleme mari cu nasul... am facut acea renumita rinita de "sarcina" + am deviatie de sept (pe care n-am apucat-o sa o rezolv).
Intrebare: mamicile care ati nascut prin cezariana cu anestezie totala/partiala si aveati probleme cu nasul infundat inainte de nastere, cum a fost imediat dupa ce ati nascut? Ati avut probleme cu respiratia? V-ati pus numaidecat picaturi in nas?
Va rog mult sa-mi raspundeti si mie cele care ati trecut prin asa ceva, caci nu-mi este frica de nimic... cat imi este frica ca o sa am probleme de respiratie din cauza ca mi se v-a infunda nasul dupa ce imi revin.
Sper ca am fost cat mai bine inteleasa :)
Va pup, multa sanatata... pa pa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu iti pot raspunde la intrebare dar iti urez sa nasti un copil sanatos si sa ne dai vesti cand ajungi acasa cu

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Mariana,
Sa ai nastere usoara si un bebeu sanatos!!!
Eu nu am trecut inca prin experienta nasterii, dar am probleme cu o rinita alergica. Asa ca, insarcinata fiind, am folosit picaturi pt. desfundarea nasului care nu sunt interzise in sarcina si chiar se folosesc pt. copii:
MIRAMAR (spray pe baza de apa de mare)
VIBROCIL.
Cred ca poti lua asa ceva la tine in spital, iar acolo ti se va spune daca ai voie sau nu sa-ti pui in nas. Nu cred ca vei avea interdictie.
Multa sanatate tie si fetitei!
Adriana in 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

wow, mari, mult succes, nastere usoara!
sper ca celelalte probleme medicale s-au rezolvat intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

nu ma pricep deloc,dar nu ma pot abtine sa nu iti urez nastere usoara ,fara complicatii....pupici multi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Nu stiu sa iti raspund la intrebare dar iti urez o nastere usoara si unbb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu am avut nasul infundat pe toata perioada sarcinilor, si inainte de operatie aveam acceasi frica, drept pt. care mi-am tras un puf de Olynt inainte si m-am desfundat. Drept sa spun nu am apucat sa o intreb pe dr. inainte daca am voie sau nu, dar m-am desfundat si a fost OK. Pentru siguranta, poti intreba inainte daca ai voie...
Oricum, nastere usoara, sa te refaci repede si sa ai o bebita sanatoasa si cuminte!...Asteptam vesti bune de la tine,

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

NAstere usoara si te asteptam cu vesti bune!

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu iti pot spune decat NASTERE USOARA SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Va multumesc dragelor pentru incurajari!
Eu sunt necajita... tocmai ce am venit cu Alexandru de la camera de garda... este racit... are rosu in gat... febra mare.... nu vrea sa pape. Asta ne lipsea acum! Totusi, bine ca m-am linistit ca este doar atat si nu are altceva... si stiu ca mamaica va avea grija de el ca sa-i dea medicamentele la timp.
Cam atat, revin cu amanunte pe Luni seara, dupa externare.
Sanatate multa si voua, pupici dulci si multi.
Pa pa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mariana, iti doresc nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput