Si totusi, eu nu vreau alcool!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa, imi cer scuze - nu stiam ca te-ai lasat de fumat.

Iar despre sotior, cum sa te ajut nu stiu... s-au mai deschis subiecte pe aceasta tema, dar rezultatele depind nu de discutiile noastre (din pacate) ci de dorinta de schimbare a persoanei respective.

Numai bine si sarcina usoara,
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pai tocmai asta e problema...care din noi trebuie sa se schimbe?! eu sau el? Sau care-i calea de mijloc? un lucru e clar, cel putin momentan, nu e dependent de bautura, bea doar de placere! Ca exista riscul ca la un momentdat sa ajunga....asta deja n-am de unde stii, dar nici n-are sens sa exagerez si sa iau masuri acum.

Mickyyy 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu, asa vreau sa cred ca sunt o persoana fffff hotarata si din pacate ffff egoista, dar si asa m-am schimbat mult de cand ne-am casatorit pentru ca unu' dintre noi trebuie sa lase...nu pot spune si sotul meu s-a schimbat ffff mult si e un dulce (cateodata), eu am invatat sa fiu mai calma, sa nu mai zbier pentru orice, am invatat ca comunicarea e cel mai bun lucru intr-o relatie...si uite da rezultate...poate ar trebui sa fi si tu mai indulgenta...
Poate asa ar fi mai bine...zic si eu...
Pupici

CFloarea

Mergi la inceput

claudelu, cred ca ai dreptate, numai ca-n ultima vreme, mai ales de cand sunt gravida, am devenit de nerecunoscut...irascibila, ma enervez din orice maruntis, nimeni nu se mai poate intelege cu mine....uit de la mana pana la gura....Eu as vrea sa comunic....numai ca celui de langa mine ii trebuie enorm de multa rabare...pe care a inceput sa si-o cam piarda in ultima vreme....

Mickyyy 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

BUNA DIMINEATA!!!
Te inteleg foarte bine cand spui ca nu te mai intelegi cu nimeni...asa patesc si eu si cel ami rau lucru e ca nu mai suport sa vina cineva la noi, ma refer la prieteni ( la noi era tot timpul plina casa) si nu mai suport sa stau foarte mult in vizite si de aceea s-au rarit relatiile cu prietenii nostri...dar am mare noroc ca sotul meu e destul de rabdator cu mine si pe langa el mai am si o prietena adevarata care ma intelege si e tot timpul cu mine si nu ma lasa sa ma enervez si sa-mi fac griji...le rezolva ei (adica sotul si prietena mea) inainte ca eu sa aflu de ele...
Si sa nu o uit pe sora-mea care e trup si suflet pentru mine si bb...
Am mare noroc sa sunt ei langa mine si ca ma suporta, chiar daca de multe ori m-am luat si de ei si fara motiv...pentru asta ii iubesc mult...
E ffff bine sa sti ca totusi ai pe cineva care te accepta asa cu toate toanele noastre...

pe

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mickyyy, si sfatul meu este sa nu bei alcool zilnic, sa il eviti pe cat posibil. O cafea mai este acceptata, dar alcoolul este periculos pt. BB. Poate esti la inceputul sarcinii, atunci nu prea suporti cafeaua, dupa aia intra mai usor.
Mie de o saptamana mi-este pofta de bere, si aseara am baut una singura, dar fara alcool.
Ai grija de tine si de BB,

Madutza & ingerasul din burtica de 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Mickyyy, nu te supara, cum caracterizezi tu dependenta? Ce te face sa crezi ca nu este dependent? Fa o incercare: pune pariu cu el ca nu rezista 1 luna fara alcool, si vezi, poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Cat despre tine... nici sa nu te gandesti sa pui alcool in gura cat esti insarcinata!!!! Te rog frumos.

Mergi la inceput

Cum caracterizez dependenta?! Pai de exemplu stiu ca e dependent de tigari, pentru ca nu rezista mai mult de cateva ore fara ele, pentru ca e in stare sa plece la 12 noaptea sa caute un non-stop deschis sa isi cumpere in caz ca nu mai are, pentru ca poate fi racit cobza, sa tuseasca ore intregi, dar nu renunta la tigare, si lista ar putea continua. Pe cand cu alcoolul nu-i asa....daca avem o sticla de votca in casa, bea un pahar - doua, daca nu, nu. Poate sa treca o saptamana intreaga si sa nu se atinga de alcool, daca nu are ocazia. Dar si daca o are, atunci da gata juma de sticla cat ai clipi.

Mickyyy 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mickyyy hai sa-ti dau exemplul real al bunicii mele care e soacra cu trei nurori cum radem noi.Are deci trei baieti.Ei bine ,tatal meu si faratel lui mai mare nu au nici o problema cu alcoolul dar fratele lor mai mic ,deci mezinul familiei este betiv notoriu.A fost dorit ,dar bunica a recunoscut ca in toata periada cat a fost insarcinata a lucrat cabaniera la o cabana in Brasov si la bucatarie.Acolo toate o indemnau sa bea un paharel de alcool pe zi...ca cina nu strica la bebe si ii da sanatate...si uite ca unchiul meu este dependent de acool si si-a distrus din aceasta cauza viata ,are aproape 50 de ani ,dar a fost parasit de nevasta si de cele 2 verisoare ale mele ,care nici macar nu vor sa-l mai viziteze ,cu toate ca la bunica trec si o iubesc mult ,dar pe el din cauza alcoolului nu-l pot suferi si le e rusine cu el .Pacat de o viata distrusa si bunica se simte vinovata ca din cauza ei nu-i om ca oamenii baiatul ei cel mic ,spre deosebire de fratii lui ,oameni reamlizati ,la casa lor si cu familie...
Deci zii sa mediteze daca si-ar dori asa o soarta pentru copilul lui care asteapta sa vina pe lume.

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput