dintisorii

dintisorii | Autor: roxanica-mamica

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ! bebeul meu de 3 luni si 2 saptamani se lupta de o saptamana cu ..... 3 canini, iar acum isi face simtita prezenta si cel de-al patrulea ! intrebarea mea este cam cat dureaza pana pocnesc prin gingie nesuferitii astia de dintisori ??? bebeii vostrii cand au avut de-a face cu dintisorii ? pupici pt mamici si bebici

Roxana si Marc Antonio

roxanica-mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

NU este un standard nici aici . Dar in maximum 12 zile este bine dar asta până vin iar altzii !

AlexandruL http://www.geocities.com/andreasnoel2002/andreasN.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Puiul tau e precoce rau de tot!Bogdanelu de-abia la 8 luni a avut primii doi dintisori...acu,la 1 an si 4 luni -fix azi!-are doar 8 dintisori,4 sus si 4 jos,da cred ca-i mai dau,ca sint semne -ar fi si cazul!...

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Lui Vladut i s-au umflat gingiutele pt. canini la 1 an si 3 luni, iar la 1 an si 4 luni ii avea pe toti 4, asa ca ianarmeaza-te cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Primii dinti au fost cei 2 incisivi de jos la 10 luni.Urmatorul a fost incisivul de sus la 1 an si o luna.Si ne chinuim de la 4 luni...
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Primi incisivi de jos au aparut la 6 luni, iar urmatori de sus la 11 luni... la un an a mai iesit unul sus... dar problema lui Julia este ca are asa gingi tari ca i se invinetesc de cate ori ii iese un dinte nou. Am fost cu el la doctor si a spus ca asa sunt uni copii cu gingi tari si nu ai ce le face. Pe el il tine aproape o luna in dureri de cand i se unbla si pana ii plesneste. Imi este foarte mila de el dar nu am cu ce sa il ajut. Bafta si rabdare cu dinti lui bb tau.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihnuta spune:

UN SUBIECT GREU. BAIETELUL MEU A AVUT PRIMUL DINTISOR LA 7 LUNI, AL II LEA LA 8 LUNI SI ATAT DEOCAMDATA. PROBLEMA ESTE CA DE 2 LUNI TOT SUNT SEMNE CA II APAR CEI DE SUS, MEDICUL PEDIATRU DE ACUM 2 SAPTAMANI MI-A ZIS CA STAU SA SPARGA SI NIMIC; SARACUTU' SE CHINUIE TARE. NICI NU VREAU SA MA GANDESC LA MASELE. MULTA SANATATE SI RABDARE

Mergi la inceput