Cu incredere... spre Canada! (partea a II-a)
Raspunsuri - Pagina 14
Ira spune:
Drum bun si succes in noua viata!
Sarbatori fericite si tie!!!
Iti tin pumnii strans!
Irina si Sofia cea jucausa
mimitete spune:
Ira, tortul tau, asa cum am banuit este acelasi cu al mamei mele :-)) deci la mare cinste !
mlorelei, mult succes si sa ai noroc !
Iti doresc din tot sufletul sa alegi ce e mai bine pt. tine si fetita ta, fie ea Canada sau Romania.
Parerea mea este ca daca esti hotarita deja sa te intorci in ianuarie (facindu-ti rezervare la avion), timpul este mult prea scurt pt. a iti face o idee despre ce e viata in Canada, indiferent daca impresia este buna sau rea.
Multa bafta,
Mihaela
Adela P spune:
Mlorelei, drum bun si sper sa-ti placa pe aici. Prima impresie stiu ca va fi una buna, e tare frumos aici de sarbatori. Apoi dupa sarbatori, sa vezi ieftiniri peste ieftiniri la toate produsele ca-ti vine sa cumperi tot ce vezi. Eu una fac parte din categoria care cumpara sub impulsul momentului, nu pt ca-mi trebuie ci pt ca e la pret bun.
Sarbatori fericite si un An Nou prosper si plin de realizari va doersc la toti.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Allure spune:
Drum bun! Si vino mai repede aici, ca vezi tu ce patesti!
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
Basilisk spune:
quote:
Originally posted by Ira
Daiana si Basilisk, Sarbatori Fericite si numai bine tuturor.
Multam, asisderea si vouă!
ange spune:
mlorelai,mult succes in noua viata si multaaaa rabdare la inceput
uita de biletul de retur.daca ai decis sa pleci la un drum,nu privi inapoi.
sa ai parte de sarbatori fericite si bun venit in canada!
ange,mamica de 2 ori
ange spune:
ehehee abia acum am vazut subiectul asta si tot abia acum am vazut cine-l activeaza prietenele mele mai vechi,montrealezele dana si nelia!!!
va pup,va salut si zau ca mi-a fost dor de voi.
Dar pe unde umblati gagici?!?!
Vad ca subiectul cu "mamici si burtici din montreal" a disparutDoar acolo ce aflam una de alta ca in rest...
Tare ma bucur ca va zaresc.Chiar in seara asta am fost cu gandul la gasca din montreal de asta vara
Ira,de unde din ro. esti? nu stiu de ce dar nickul tau mi se pare cunoscut
Sarbatori Fericite!
ange,mamica de 2 ori
nelia spune:
Salut! Bine ai revenit printre noi, de cind te asteptam! Chiar ma intrebam ce e cu tine! Ti-am scris si un PM!
Cornelia, mamica Agatei
Ira spune:
Buna prieteni,
Ange, eu sunt buzoianca, te cunosc f bine din pozele de asta vara de la intalnire, insa probabil ca am mai vorbit, nu stiu, tot pe aici.
Desi Montrealul cred ca este absolut superb acum de sarbatori,
noi, (cu aranjamentele de luminite si cu ornamentele de Craciun stam mai prost), la capitolul temperatura am fost campioni la Buzau.
Astazi am fost toata ziua la aer curat in afara orasului, a fost un super-soare si plus 5 grade, deci f cald pt. aceasta perioada.
Am facut o pastrama de oaie la gratar si cu carnati de Plescoi,
si din momentul in care am scos-o pe Sofia afara din casa a dormit 4 ore neincetat, cred ca i s-a tras de la aerul curat.
Am baut si vin de Pietroasa, eu deabia m-am trezit ca am fost ametita din clipa 2, am cantat si ne-am simtit extraordinar.
Astazi ar fi trebuit sa fim la Bucuresti (intr-un fel a fost mai bine ca nu ne-am dus), in Rom e epidemie de gripa iar socrul meu e una dintre victime, totusi Craciunul il vom face acolo, in familie.
Sibin a avut saptamana trecuta serbare cu copiii scolii, a fost superb, s-au cantat colinde romanesti si ne-romanesti:-),
si copiii cei foarte mici au avut numere de balet imbracati in ciupercute sau in ajutoarele lui Mos Craciun, erau asa de dulci,
se mai pierdeau pe scena insa in final totul a fost ok.
Sper cand vom sosi, la anul, sa facem si noi o seara romaneasca de colinde si sa vad(Mihaela)ce-ti stie fetita la pian :-)))
drttrdtu
Asta a fost de la Sofia pentru voi, ii place si ei sa scrie la calculator...
mai vorbim, ma cheama datoria,
Ira spune:
Acum mi-a picat fisa, Ange, nu cumva esti si tu.......
......buzoianca???!