Utrogestan

Utrogestan | Autor: TIC

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in luna a 2-a si urmare a unor usoare dureri,mi s-a prescris Utrogestan pana in saptamana a 14-a, fara a face analiza nivelului progesteronului? I s-a maiintamplat cuiva? Stiti cumva daca acest tratament poate avea efecte negative asupra copilasului?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

TIC, felicitari pt sarcina, sa ai un bebe sanatos!
Si eu iau utrogestan si inca in doza foarte mare, sunt sigura ca nu face nici un rau pt ca multe gravide iau in primul trimestru, fara dozarea progesteronului. Eu zic sa urmezi sfatul medicului.
Multa bafta si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga TIC, poti intra pe subiectul <Interzis barbatilor>, la topicul <bebelusi de iulie-august 2004>, acolo gasesti gravidute in luna a doua si vei vedea cate iau utrogestan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu e ceva neobisnuit ca o gravidutza sa i-a utrogestan sau duphaston, mai ales la dureri sau mici sangerari , dezi se poate spune de iminenta de avort.

Sarcina usoara!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Utrogestanul se da in caz e dureri de burta.Nu face rau in doze mici.La doze mari se fac analizele progesteronului.Eu am luat pana la 6 luni jumatate si a fost OK.

Pupici pe burtici,

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Tic,

sa-ti triasca samburelul din burtica, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos.

subiectul tau cred ca este mai potrivit la topicul mamicilor de iulie-august 2004 cu siguranta viitoarele mamici de acolo te vor sprijini

pupici la burtici

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

TIC, eu sunt una din mamicile de iulie -august 2004. Te asteptam acolo!

mitzura - 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fetelor,
Si eu am luat utrogestan ( la recomandarea medicului) in primele saptamani de sarcina, deoarece sarcina era usor desprinsa si riscam sa o pierd. Dupa acest tratament totul a fost ok. Acum sunt in saptamana a 19-a.
Atentie insa ca acest medicament da o stare de somnolenta...Eu il luam decat seara si dupa o jumatate de ora ma luam somnul pe unde apucam.
Va pupic !

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

Eu la primul bebe am luat utrogestan pana in saptamana a 16-a ,cand a fost nevoie sa-l intrerup, mia aparut sangerare am continuat pana in saptamana 20 dupa care sarcina a decurs normal.Acum iau duphaston trebuie sa inerc sa-l intrerup si n-am curajul (15 sapt) de frica sa nu patzesc la fel.

Curaj fetelor Oana&galushca din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Sarcina usoara si un bb sanatos!
Si eu am luat utrogestan primele 3-4 luni, fara vreo analiza, pierdusem doua sarcini inainte si doctorul la care am fost acum, mi-a spus din prima ca am lipsa de progesteron. Am mai facut si gravibinon.
Sarcina a fost excelenta,iar bebe e minunat si acum are trei luni.
Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput