Modelling pentru copii - Montreal
Dragele mele,
Precum stiti am un baiat de vis de 7 luni ! Toata lumea imi spune ca e un baiat 'de revista'. Asadar as dori sa incerc sa-l duc la o agentie ca sa vad daca e selectat apoi in masura in care are contracte, sa ia agentia o parte din bani. Insa momentan am gasit doar agentii care nu fac nici-o selectie si cer bani pentru inscriere sau pentru a pune pozele in catalogul lor. As dori deci sa stiu daca exista o agentie serioasaoentru copii unde se face o selectie ca sa stiu daca fiul meu are sanse reale si sa nu dau bani degeaba...
Pe curind,
Adina si
Gabriel
Raspunsuri
Dana_ spune:
Draga Adina,
nu stiu cum sunt agentiile din Canada sau alte tari dar pot sa-ti zic ca si eu mi-am dus bebele aici in Romania la o agentie care bineinteles cerea si bani,pe care sunt sigura ca i-am aruncat pe fereastra. Atat doar ca am gasit site-ul lor si apare poza micutului meu printre o gramada de bebei.
Eu zic sa te interesezi bine inainte de a da banii. Multa bafta!
Pupici
Dana&bb Andy
Lorelai spune:
adina, eu am o prietena in montreal care a facut research serios in privinta asta. a gasit o singura agentie care nu cerea bani dar nu erau prea seriosi. pina la urma a inscris fetita (5 luni, o scumpa) la o agentie care a cerut 65CAD. bineinteles ca erau alte agentii care cereau si mai mult dar nu avrut sa dea. a trimis poze si cam atit. acum asteapta sa o sune.
lorelai
amelia spune:
Chiar ma intereseaza si pe mine subiectul asta, pentru ca si fetita mea e o dulcica
si imi pare rau ca trece timpul, trece, si ea creste si nu apare in nici o revista.
Dar altcumva decat sa apelezi la o agentie de modelling nu se poate? V-ati interesat?
Uite, eu am trimis odata un mail la Baby-Walz (revista editata in Germania) sa intreb ce si cum si mi-au zis ca ei au fotografii lor care daca remarca un copil, atunci il folosesc ca fotomodel in revista. Dar cum sa fac eu "sa pice" sub ochii lor si fetita mea, din moment ce eu locuiesc in Austria?!
Am sa urmaresc interesata subiectul asta sa vad ce se mai scrie.
Va pupic dulcic!
Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni) pe care o puteti vedea la adresa de mai jos:
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
ungureaa spune:
Draga Amelia,
Cred ca ar fi bine sa incerci sa te uiti pe revistele despre copii din Austria sa vezi cine e fotograful care a facut poza bebelusului de pe cuvertura (scrie sigur undeva numele, deobicei acolo unde scrie si adresa redactiei, modul de a se abona, etc) si ia contact cu acesta, nu se poate sti, poate ca exista posibilitati si astfel. Fetita ta e dulce, fiecare puisor e dragut, sint adorabili cind sint mici. Baiatul meu va aparea la rubrica "Bebelusii anului 2003" (caci e nascut in aprilie acest an) intr-un ziar de mare tiraj aici in Montreal, dar am platit pentru asta .. Oricum merita incercat si la agentiile de modelling si casting pe care sigur le vei gasi in cartea de telefon.
Pe curind si succes !
Adina si
Gabriel